25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2022

Valentin napi játék lesz a Wanted: Dead

A gamescomon derült ki, hogy pontosan mikor jelenik meg a külső nézetes akciójáték.

Írta: GeryG

Az idei gamescom egyik legpörgősebb és legvadabb játéka a Soleil stúdiójánál készülő Wanted: Dead volt. A külső nézetes akciójáték egy Hong Kong-i különleges alakulat, a Zombie Unit egy hétköznapinak számító ügyét göngyölíti fel. Mindez játékmenet szempontjából rengeteg lövöldözésben, kaszabolásban és John Wicket kaján vigyorra késztető közelharcban ölt majd testet.

A játékban egy hét eseményeit élhetjük át. A játékmenet gerincét a fedezékhasználatra épülő tűzharc és a gyors reflexekre és jól időzített kontratámadásokra épülő fegyveres közelharc adja majd. Ha elég ügyesek vagyunk, akkor az általunk irányított Hannah Stone hadnagy igen látványos és gyakran gyomorforgatóan véres kivégzésekkel repíti át az ellenséget a túlvilágra.

A Wanted: Dead emellett érdekes minijátékokat is tartogat a játékosok számára, amelyek olykor megtörik majd a végtelen tűzharcokat. Két küldetés között karaoke-bárban énekelhetünk vagy épp rament falatozhatunk egyre nehezedő ritmusjátékok formájában.

A játék új előzetest is kapott a gamescom alkalmából. Ebből az is kiderült, hogy PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra is 2023. február 14-én, vagyis Valentin napján jelenik majd meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Wanted: Dead

Platform:

Fejlesztő: Soleil

Kiadó: 110 Industries

Megjelenés: 2023. február 14.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!