25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2022

A gamescomon mutatta meg magát a Spellforce: Conquest of EO

A show alkalmából vadonatúj előzetest kapott a még idénre várható játék.

Írta: GeryG

A THQ Nordic igen sok játékkal készült az idei gamescomra, közéjük tartozik a nyár elején bejelentett Spellforce: Conquest of EO is. Az Owned by Gravity stúdiónál készülő, szerepjátékos elemekkel meghintett stratégia egy vadonatúj előzetest kapott a show alkalmából.

A játékosok egy mágus bőrébe bújhatnak, aki megörökli egykori mestere tornyát. Itt rendezi be főhadiszállását, ahonnan útnak indul, hogy felfedezze EO varázslatos tájait. A cél, hogy minél több mágiát szívjon magába és ezzel lassan, de biztosan ő váljon a világ leghatalmasabb varázslójává.

A kampány elején több varázslóiskola közül választhatunk majd, amely alapjaiban határozhatja meg karakterünk történetét. Ezt követően véletlenszerűen generált világot fedezhetünk fel, kalandjaink során más hősökkel is találkozhatunk, akiket felfogadhatunk, hogy vezessék a seregeinket. Minden kalandor saját célokkal és küldetésekkel rendelkezik majd.

Tornyunkat folyamatosan új helyiségekkel bővíthetjük, amelyek a lehetőségeinket is kiszélesítik. Új varázslatokat tanulhatunk majd, új titkokra deríthetünk fényt. De bármit is teszünk, vigyáznunk kell, mert a megítélésünk hatással lesz a játékban szereplő városokkal és népekkel való kapcsolatunkra is.

A Spellforce: Conquest of EO kizárólag PC-re készül, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor fog megjelenni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

SpellForce: Conquest of Eo

Platform:

Fejlesztő: Owned by Gravity

Kiadó: THQ Nordic

Megjelenés: 2023. február 3.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!