25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2022

Színházi 2D-3D akciókalandra készülhetünk a Phantom Hellcatben

A gamescomon közelebbről is megnézhettük az Ironbird Creations készülő játékát.

Írta: GeryG

Hogy lehet egy játék egyszerre 2D-s és 3D-s? Az All in! Games saját belsős stúdiója, az Ironbird Creations készülő játékából megtudhatjuk. A Phantom Hellcat a gamescomon mutatkozott be, és volt lehetőségünk egy picit közelebbről is megnézni magunknak.

A játék egy elátkozott színházban játszódik, ahová hősünk, a vadóc Jolene bemerészkedik. De jó oka van rá, ugyanis a helyet kísértő gonosz – legyen az bármiféle is – foglyul ejtette az édesanyját. Ezért Jolene útnak indul az elátkozott, folyton változó színházban, hogy kiszabadítsa őt.

A Phantom Hellcat valójában nem a dimenziók között fog váltakozni, csak a kameraperspektívák között. Amikor egy-egy arénában akár fél tucat ellenféllel is farkasszemet nézünk egyszerre, hátsó nézetben irányíthatjuk majd kardot lóbáló hősnőnket. Ám lesznek a játékban olyan ügyességi szakaszok is, amelyeket klasszikus oldalnézetben teljesíthetjük.

A pályákon csapdát is állíthatunk az ellenségnek, amelyre rápottyanthatjuk a színpadi kellékeket vagy épp a függő háttereket. De általában is nagyon kreatív tereket kapunk, hiszen minden egyetlen nagy színházban történik. Ennek megfelelően különböző színdarabok más és más környezetet és ellenfeleket állítanak az utunkba. Ami egy korai pályán még csak távoli díszletnek tűnik, később további kalandjaink aktuális helyszínévé válhat.

A Phantom Hellcat készítői elárulták, hogy nagyon fontos számukra Jolene karaktere. A mai trendekkel ellentétben igyekeznek a lehető legkevésbé szexualizálni őt, ami a megjelenésén is visszaköszön majd. A játék PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül, de megjelenési dátumot egyelőre nem kapott.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Phantom Hellcat
  • Phantom Hellcat
  • Phantom Hellcat
  • Phantom Hellcat
  • Phantom Hellcat
  • Phantom Hellcat
  • Phantom Hellcat
  • Phantom Hellcat
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!