25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Midnight Suns – végre megmutatják a saját karakterünket is

Az elmúlt időszakban több Marvel-hőst is bemutattak, most viszont a Vadász került sorra.

Írta: GeryG

A Firaxis jelenleg a nemrégiben újra elhalasztott Midnight Sunson dolgozik. Ebben a játékosok körökre osztott csatákat vívhatnak a Marvel legnagyobb hőseinek oldalán. E hősök közül többet is bemutattak már az elmúlt hetekben, viszont az a karakter, akit a játékosok ténylegesen alakítani fognak, eddig váratott magára.

Ő a Vadász, aki összefogja a többi szuperhősből álló csapatot és vezeti őket a Lillith és démonai elleni csatában. Eddig nagyon keveset hallhattunk róla, most viszont Christopher Odd, az egyik fejlesztő mesél nekünk róla egy új videóban.

A Vadász azért érdekes figura, mert teljes mértékben tőlünk függ, hogy kiféle-miféle hős lesz ő. Több út közül választhatunk számára, de mi határozhatjuk meg, hogy milyen legyen. Ami még érdekesebbé teszi a sztori szempontjából, hogy a Vadász valójában Lillith gyermeke, mégis szembeszáll vele, hogy visszaűzze a túlvilágra.

A Midnight Suns sajnos jelenleg nem rendelkezik megjelenési dátummal, csupán annyit tudni, hogy 2023 márciusáig bezárólag fog valamikor megérkezni. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre folyik.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!