25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mégiscsak idén jön a Marvel’s Midnight Suns?!

A legújabb hírek szerint decemberben érkezik a Firaxis játéka. Hisszük, ha látjuk.

Írta: GeryG

Vannak játékok, amelyeknél egy-egy újabb megjelenési dátumra már csak legyint az ember és azt mondja, majd elhiszi, ha már a kampány végére ért. Talán a Firaxis stúdiójában készülő Marvel’s Midnight Suns egyelőre nem jutott ilyen stádiumba, de tény, hogy az elmúlt időszakban többször is kapott már pontos megjelenési dátumot és egyelőre egyiket sem tudta tartani.

A néhány héttel ezelőtti hírek ezzel kapcsolatban pedig már arról szóltak, hogy bizonytalan időre halasztották el a premiert, amely 2023 márciusáig bezárólag bármikor lehet. Nos, a legújabb fejlemények szerint a játék még idén meg fog jelenni, méghozzá december 2-án.

A bejelentésre a Disney és a Marvel közös show-jában került sor, ahol a játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készülő verzióit jelölték meg. Ebből fakadóan azt továbbra sem lehet tudni, hogy a PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készülő kiadás mikor várható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!