25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Marvel's Midnight Suns – Magik is bemutatkozott

A legújabb karakter-bemutatóban Illyana Rasputina varázsolja el a játékosokat.

Írta: GeryG

Talán nem tartozik a legismertebb szuperhősök közé, de ereje kétségtelenül elég nagy ahhoz, hogy a Marvel univerzum méltó tagja legyen. Illyana Rasputina a legtöbbször az X-Menek között tűnik fel, ami nem csoda, hiszen Colossus húgáról van szó, aki Magik néven pusztítja a gonoszt. És nem mellesleg szerepelni fog a Marvel's Midnight Sunsban is.

És, ha már szerepelni fog benne, kapott is egy saját bemutatkozó videót is. Ebben láthatjuk egyedi kardját forgatni, illetve a teleportálásra épülő mágiáját vagy szuperképességét használni is. Ahogy ő fogalmaz, vannak rosszabb dolgok is a halálnál és ő képes rá, hogy ezek megtörténjenek veled. Vagyis inkább az ellenséggel persze…

A Marvel's Midnight Suns nemrégiben új premierdátumot kapott, ez látható Magik bemutatkozó videójának végén is. Eszerint a játék december 2-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switchre csak valamikor 2023-ban várható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!