Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

A Plague Tale: Requiem

Új A Plague Tale: Requiem sztori-trailer érkezett

A friss-ropogós video mélyebben bevezet a ránk váró kalandokba.

2022.09.27. 19:44 | GeryG | kategória: Játékhírek

Az Asobo Studios vélhetően már az utolsó simításokat végzi legújabb játékán, hiszen az A Plague Tale: Requiem elvileg október közepén, napra pontosan három hét múlva fog megjelenni. A stúdió ma közzétett egy vadonatúj sztori-trailert.

Nagyjából az első játék eseményei után fél évvel vehetjük fel ismét a fonalat, a két főhős továbbra is Amicia és öccse, Hugo lesznek. A korábbi megpróbáltatások látszólag véget értek és sikerült megzabolázni a Hugót sújtó átkot is. Ezért a testvérek délnek indulnak, hogy egyrészt új életet kezdjenek, másrészt végső gyógyírt találjanak a kisfiú átkára is.

Csakhogy, amikor Hugo átka újra a felszínre tör, újra elszabadul a pokol a testvérek körül és ismét csak menekülniük kell. A cél, hogy eljussanak egy titokzatos szigetre, amelyről úgy hírlik, hogy ott lapulhat a gyógyír és a válasz a kérdéseikre. De az oda vezető út tele van veszélyekkel és olyan akadályokkal, amelyeket ketten nem küzdhetnének le, ezért kénytelenek a régi és újonnan megismert barátaik segítségére támaszkodni.

Az A Plague Tale: Requiem PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre készül. Megjelenésére tehát három hét múlva, október 18-án számíthatunk. ■

A Plague Tale: Requiem
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Plague Tale: Requiem

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló