Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Hogwarts Legacy

Háromnegyedórás Hogwarts Legacy játékmenet-bemutató

Élő streamben mutatták meg a játékot úgy, ahogy eddig még sosem.

2022.11.11. 23:09 | GeryG | kategória: Játékhírek

Régóta várják már a rajongók, hogy a Hogwarts Legacy megjelenjen végre. Az eddig látottak alapján egyértelműen az eddigi legjobbnak és legnagyobbnak ígérkező Harry Potter-szerepjátékról van szó. Már eddigi is elég sokat láthattunk a különböző játékelemekből, a házaktól kezdve a szörnyeken át a varázslatokig. Most viszont befutott egy 45 perces bemutató, amely egy élő közvetítés formájában futott ma délután.

Az alábbi bemutatót három fő részre bontották. A video első felében alaposan szemügyre vehetjük a karakterszerkesztőt, ahol aprólékos részletességgel alkothatjuk meg leendő virtuális varázslótanoncunkat. Ezt követően az egyik ház egyik hálószobájában találjuk magunkat, ahonnan megindulunk felfedezni a Roxfort ezernyi titkot és érdekességet rejtő kastélyát.

Ahogy a bemutatóban körbejárják a kastély néhány szegletét, egyértelműen látszik, hogy nagy odafigyeléssel tervezték meg a játékteret, ami elképesztően hangulatos és nagyon jól néz ki. A videóban később a dialógusrendszert is megnézhetjük, majd a második felére fordulva már a varázslatoké a főszerep. Egy kis gyakorlásnak és végül egy kisebb párbajnak is szemtanúi lehetünk, ahol több ellenfél csap össze támadó és védekező varázslatokat gyakorolva.

A Hogwarts Legacyt már többször is elhalasztották, így jelen állás szerint február 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. Reméljük, hogy ezúttal már nem lesz több halasztás. ■

Hogwarts Legacy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hogwarts Legacy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló