Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Knights of Honor II: Sovereign

Decemberben rajtolhat a Knight of Honor II: Sovereign

A játéknak az eredeti elképzelések szerint már 2020-ban meg kellett volna jelennie.

2022.11.16. 23:19 | GeryG | kategória: Játékhírek

A THQ Nordic még 2019-ben jelentette be, hogy folytatást kap a Black Sea Studios 2005-ös stratégiai játéka, a Knights of Honor. Az új játék a Knights of Honor II: Sovereign címet kapta és akkor még arról lehetett hallani, hogy a premierre már 2020-ban sor kerülhet. Nem került. 2021-ben sem. És idén is csak alig.

A játékosok Európa valamely középkori birodalmának királya bőrébe bújhatnak, a feladatuk pedig a birodalom felvirágoztatása és az ellenség leigázása lesz. Ehhez gondosan kell kiválasztani, hogy ki kerülhet be a királyi udvarba. Választanunk kell marsallokat, egyházfőket, kereskedőket és diplomatákat, valamint kémeket is.

A játékmenet több rétegen zajlik: a birodalmat érintő döntéseket és a gazdaságot egy grand strategy térképen hozhatjuk meg és igazgathatjuk, míg a csatákat valós időben, madártávlatból irányíthatjuk majd.

Érdekesség, hogy a Knights of Honor II: Sovereign lesz a THQ Nordic első grand strategy játéka, amely december 6-án fog megjelenni PC-re. ■

előző
következő
Decemberben rajtolhat a Knight of Honor II: Sovereign
Decemberben rajtolhat a Knight of Honor II: SovereignDecemberben rajtolhat a Knight of Honor II: SovereignDecemberben rajtolhat a Knight of Honor II: SovereignDecemberben rajtolhat a Knight of Honor II: SovereignDecemberben rajtolhat a Knight of Honor II: SovereignDecemberben rajtolhat a Knight of Honor II: SovereignDecemberben rajtolhat a Knight of Honor II: SovereignDecemberben rajtolhat a Knight of Honor II: SovereignDecemberben rajtolhat a Knight of Honor II: SovereignDecemberben rajtolhat a Knight of Honor II: Sovereign
Knights of Honor II: Sovereign
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Knights of Honor II: Sovereign

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló