Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Tom Clancy's Splinter Cell Remake

Boldog születésnapot, Splinter Cell!

Napra pontosan húsz évvel ezelőtt jelent meg Sam Fisher első kalandja, 20 perces videóval és concept artokkal ünnepelt a Ubisoft.

2022.11.17. 22:52 | GeryG | kategória: Játékhírek

2002. november 17-én jelent meg az akkor még Ubi Soft Entertainment néven futó kiadó játéka, a Tom Clancy's Splinter Cell, amelyen a montreali stúdió dolgozott. Akkoriban a lopakodós taktikai-akciójátékok koronázatlan királya a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty volt, a Splinter Cell pedig valahol talán ennek akart konkurenciát állítani.

Arról megoszlanak a vélemények, hogy mennyire sikerült ez, de arról már kevésbé, hogy a Splinter Cell egy fantasztikus játék volt és a Ubisoft egyik legjobb sorozata indult meg vele. Akkoriban több előremutató megoldást is felvonultatott a játék, olyan elemekből építkezett a játékmenet, amelyek még messze nem voltak elterjedtek, míg ma már teljesen hétköznapinak számítanak.

Sam Fisher első kalandja tehát pontosan ma ünnepli a huszadik születésnapját. A Ubisoft ebből az alkalomból egy bő húszperces videóval jelentkezett, amelynek témája nem csak az elmúlt húsz év (pontosabban az ez alatt megjelent Splinter Cell játékok), de a tavaly decemberben bejelentett Splinter Cell Remake is.

Utóbbiról lényegében alig tudni valamit és sajnos túl sok részlet ebből a videóból sem derül ki, pedig a játék négy fejlesztője beszélget benne. Viszont azt meg lehet tudni belőle, hogy a projekt még nagyon a tervezési fázisban jár és a stúdió teljesen elvonul majd a nyilvánosság elől (na nem mintha eddig öntötték volna a híreket), hogy csak a fejlesztésre koncentrálhasson.

Viszont, hogy addig se maradjunk teljesen üres kézzel, megosztottak néhány korai concept artot, amelyeken Sam Fishert és néhány pályarészletet láthatunk. ■

előző
következő
Boldog születésnapot, Splinter Cell!
Boldog születésnapot, Splinter Cell!Boldog születésnapot, Splinter Cell!Boldog születésnapot, Splinter Cell!Boldog születésnapot, Splinter Cell!Boldog születésnapot, Splinter Cell!Boldog születésnapot, Splinter Cell!Boldog születésnapot, Splinter Cell!
Tom Clancy's Splinter Cell Remake
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Splinter Cell Remake

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló