25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Marvel's Midnight Suns trailerhegyek

Az elmúlt időszakban több előzetest is kapott a játék: bemutatkozott Ghost Rider és két animációs video is készült a sztori előzményeiről.

Írta: GeryG

Már csak két hét és megjelenik a Firaxis körökre osztott taktikai-stratégiai játéka, a Marvel's Midnight Suns. Ebben a játékosok Hunter bőrébe bújhatnak, aki felveszi harcot Lilith és démonserege ellen. Mivel egyedül fikarcnyi esélye sem lenne, ezért maga köré gyűjti a világ legnagyobb szuperhőseit, hogy segítsenek neki.

A kiadásért felelős 2K Games nem fukarkodott a marketinggel, rengeteg előzetes készült már a játékhoz eddig is. Az utóbbi időszakban ez csak fokozódott, így most összegyűjtöttük nektek itt egy helyre az elmúlt két hét trailer-termését. Nem időrendben fogunk haladni, inkább tematika alapján.

Indult egy ötrészesre tervezett trailer-sorozat Prequel Shorts címmel, amely a sztori előzményeit meséli el. Lényegében olyan mint egy animációs sorozat, mivel nem a játék motorjával készült felvételeket látunk, hanem igazi, régivágású rajzfilmeket. Az első video a The Salem Sisters, amely az 1600-as évekbe repít vissza, hogy megismerjük Hunter tragikus eredetét.

Készült egy Prequel Shorts rész A New Sun Must Rise címmel arról is, hogy Scarlet Witch miként hálózta be Magikot, hogy csatlakozzon a Midnight Suns csapatához.

A harmadik Prequel Shorts video, a Hell on Wheels főszereplői Caretaker, Magik és Ghost Rider. A video azt meséli el, hogy előbbi kettő miként tudta meggyőzni utóbbit, hogy csatlakozzon a Lilith elleni harchoz.

És, ha már Ghost Ridernél tartottunk, kapott egy saját játékmenet-bemutatót is.

Valamint kapott egy Hero History-videót is, ebben a karakter történetét és eredetét mesélik el.

Végül, de nem utolsósorban a minap érkezett egy friss, ropogós előzetes, amely a csapat főhadiszállását mutatja be. A videóban a apátságot láthatjuk és az azt felfedező Huntert, akinek a végső siker érdekében itt kell csapatot kovácsolnia a szuperhősökből. Mindenkivel külön-külön kell barátkoznia és időt töltenie, miközben az ősi varázslattal átitatott hely titkait is próbálják megfejteni.

A Marvel's Midnight Suns PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, illetve Nintendo Switchre készül. Megjelenésére december 2-án kerül sor.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!