Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Shadows over Loathing

Titokban készült 5 évig a Shadows over Loathing

A pálcikaemberes akció-RPG már meg is jelent PC-re.

2022.11.23. 09:15 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Öt év mély hallgatás után sokak örömére megérkezett a Loathing széria legújabb darabja. A Shadows over Loathing címet viselő akció-RPG humoros, kissé horrorisztikus világának is a sötétebbik oldalát ismerhetjük meg az egyébként is fekete-fehér játékban, ahol szörnyek, rejtélyek és gengszterek várnak.

Az előzetesben a játék különös környezetét és a nem mindennapi karaktereket is megnézhetitek.

A Shadows over Loathing története szerint Murray nagybátyánk a segítségünket kéri Ocean Cityben található régiségkereskedésébe, ám megérkezésünkkor őt sehol sem találjuk. Elkezdünk hát kutatni utána, azonban nyomozásunk érdekes fordulatot vesz, amikor felfedezünk néhány sötét részletet, melyekből a világvége rajzolódik ki. A játékban az autentikus, 1920-as évekbeli szleng és a körökre osztott harcrendszer mellett némi horgászat, elátkozott antikvitások, korrupt kormány és még számos elem gondoskodik összetettségéről.

Rengeteg viccel, beszélő békákkal és simogatható macskákkal oldódik az egyébként rendkívül komoly plot. Pálcikaember karakterünk személyre szabható, különleges képességeit tekintve pedig megnézhetjük, hány ellenfelet tud betömködni egy telefonfülkébe Pig Skinnerként, hogy irányítja a kozmoszt, ha Cheese Wizard, vagy akár zenére is menetelhet rejtélyes Jazz Agentként. Bármit válasszunk is, nem árt a képernyő széléről ránk leselkedő borzalmakra is figyelni.

Cikkajánló
Még a nyáron megjelenik a West of Loathing
Pálcikaemberek lakta világot fedezhetünk fel az RPG-paródiában.
» Olvasd el!

A Shadows over Loathing PC-re jelent meg. ■

előző
következő
Titokban készült 5 évig a Shadows over Loathing
Titokban készült 5 évig a Shadows over LoathingTitokban készült 5 évig a Shadows over LoathingTitokban készült 5 évig a Shadows over LoathingTitokban készült 5 évig a Shadows over LoathingTitokban készült 5 évig a Shadows over LoathingTitokban készült 5 évig a Shadows over LoathingTitokban készült 5 évig a Shadows over LoathingTitokban készült 5 évig a Shadows over Loathing

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló