25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

A Philips ezúttal a TAG5106 fejhallgatóval örvendeztette meg a játékosokat

A tetszetős design mellett a kényelemre se lesz panaszunk.

Írta: Sityi

A Philips ezúttal a TAG5106 fejhallgatóval örvendeztette meg a játékosokat

Lapunk hasábjain a Philips márkanév leginkább a monitorokkal fonódott össze, pedig ennél szerencsére bővebb a portfóliójuk – nem is olyan rég írtuk, hogy külön gaming brandet indítanak. Jelen füles viszont még Philips márkanév alatt jön. És hogy milyen jellemzői vannak a keresztségben TAG5106 modellkódot kapott, kissé meghökkentő külsejű fejhallgatónak?

Az 50 mm-es membránok a már megszokott 20-20000 Hz-es tartományt képesek kiadni magukból. Háromféle módon tudjuk őket megszólaltatni: sima 3,5 mm-es jack kábelen át, a saját 2,4 GHz-es USB rádióegységével, illetve Bluetooth 5.2-n keresztül. Ez utóbbi jól jön, ha a mobilunkkal szeretnénk használni a fülest.

A Philips ezúttal a TAG5106 fejhallgatóval örvendeztette meg a játékosokat

A mikrofon zajszűrős, és a flexibilitása mellett le is csatolható. A hangzást pedig a következő generációs, DTS Headphone:X 2.0 támogatja meg és teszi még élvezetesebbé. A beépített akku akár 45 órán át is bírja, a színes LED-csíkok pedig csak még futurisztikusabbá teszik a megjelenést. A kompatibilitásra se lehet különösebb panaszunk: a 2,4 GHz-es dongle Windows, Mac és PlayStation rendszerekkel használható, minden másra pedig ott a már említett BT és a vezetékes kapcsolat.

A Philips TAG5106 99,90 eurós ajánlott végfelhasználói áron vásárolható meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Sityi

Sityi
Örökifjú hardvertudor, csúcsamatőr fotelpilóta, botcsinálta zenészkezdemény. De amúgy békés majdnemmindenevő. Vonzódik a kerek dolgokhoz: legjobban a kormánykerék és a DJ-kontrollerei mögött érzi magát.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!