25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

A Razer Viper Mini Signature Edition nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe

Magnéziumötvözetből gyúrt egeret a Razer.

Írta: GeryG

A Razer Viper Mini Signature Edition nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe

A Razer évtizedek óta szállítja a játékosoknak a különféle perifériákat, de talán még most is az egereikről a legismertebbek világszerte. Az amerikai-szingapúri gyártó mindig is magas minőségű termékeiről volt ismert, amelyek éppen ezért mindig is a legdrágábbak közé tartoztak.

Az egyik legújabb termékük a Razer Viper Mini Signature Edition egér, amely több szempontból is figyelemreméltónak ígérkezik. Elég csak ránézni, az embernek máris olyan érzése van, hogy egy kissé talán már túlzásba is vitték a tömegcsökkentést a tervezők. Az egér házát ugyanis hatalmas háromszög alakú lyukak borítják, így szinte már nincs is háza, csak egy háló a hardver körül.

A cél a világ egyik legkönnyebb egerének megalkotása volt és ezt maximálisan teljesítették kis. A Viper Mini Signature Edition ugyanis mindössze 49 grammot nyom, amivel tényleg a pehelysúlyban indul. Mindezt a lyuggatáson kívül azzal sikerült elérnie a gyártónak, hogy az egér testét különleges magnéziumötvözetből alkották meg. A Raze Focus Pro 30K optikai érzékelővel, a 3. generációs Raze optikai egérkapcsolókkal, valamint a HyperPolling Wireless technológiának köszönhetően valódi 4000 Hz-es vezeték nélküli mintavételezési aránnyal büszkélkedő Viper Mini Signature Edition a Razer leggyorsabb vezeték nélküli gamer technológiáját kapta.

A Razer természetesen meg is kéri a csúcstechnológia árát. A Razer Viper Mini Signature Edition ugyanis 319,99 euróért vásárolható meg egyelőre csak a gyártó hivatalos oldalán. Az első szállítmányok a tervek szerint február 12-én érkezhet meg a régióba.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!