25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

Már hazánkban is elérhető a The G-Lab Korp Radium RGB headsete

A kifejezetten játékosoknak szánt újdonság fekete és fehér színben is elérhető.

Írta: GeryG 4 hozzászólás

Már hazánkban is elérhető a The G-Lab Korp Radium RGB headsete

Az igazán jó játékélményhez megfelelő hangzásra is szükség van. Ezt megoldhatjuk komplett hangfal-rendszerekkel is, de úgy bizony az egész család hallani fogja, ha épp játszunk. Ezért aztán fontos, hogy mindenkinek legyen egy megfelelő headset is a keze ügyében, ha csendesebben kell tovább osztani a headshotokat.

Itt lépnek be a képbe a gamer headsetek, amelyekből szerencsére hatalmas a kínálat és a választék. Ez most tovább bővült, ugyanis már hazánkban is elérhető a G-Lab új gamer headsete, a Korp Radium RGB. A fejhallgató Xtra-Bass Sound System technológiával rendelkezik az optimális basszus biztosításáért, így kiváló játékélményt nyújt a játékosok számára. A mikrofon flexibilis, így kényelmesen beállítható, de akár el is távolíthatjuk.

A mérnökök arra is odafigyeltek, hogy a headset viselése hosszabb távon is kényelmes maradjon. Így a lehető legkisebbre csökkentették a tömeg, alig 275 grammot nyom. A füleket extra komfortos habbal párnázták ki, így nem fog nyomni sem játék közben. A hangzásért 50mm-es driverek felelnek 20 és 20 000 Hz közötti tartományban.

A szövetbevonatú kábelen (amelynek jack csatlakozó van a végén, így PC mellett konzolokkal, telefonokkal és tabletekkel egyaránt kompatibilis) egy vezérlőpanelt is találunk, ezen keresztül nem csak a hangerőt és a mikrofont, de a két hangszórón található RGB-világítást is vezérelhetjük.

A The G-Lab Korp Radium RGB headset fekete és fehér színben is elérhető. Ára jellemzően 12 000 forint körül mozog.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Már hazánkban is elérhető a The G-Lab Korp Radium RGB headsete
  • Már hazánkban is elérhető a The G-Lab Korp Radium RGB headsete
  • Már hazánkban is elérhető a The G-Lab Korp Radium RGB headsete
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Raistlin666
Raistlin666 [4696]
Na mondom megnézem már mi ez a baromság (RGB headset, ez komoly?)! Az ára baráti, de ezért gondolom a hulladék anyaghasználattal kell megbarátkozni nem? Én azt tippeltem minimum a duplája ha már gémer meg villog...:-D
Baracklekvár
Baracklekvár [1702]
Oké, a 2.1méter teljesen korrekt; mondhatni ideális. Ha legközelebb fülesre lesz szükségem, akkor szóba jöhet majd akár ez is...
GeryG
GeryG [2289]
A hivatalos közleményben valóban nem szerepelt a kábel hossza, de kis utánajárással kiderült, hogy 2,1m. Hogy ez spórolás-e vagy sem, azt passzolom. Nekem elég lenne, a mostani fülesem kábele és 3/4 részben össze van tekerve, mert feleslegesen hosszú. :D
Baracklekvár
Baracklekvár [1702]
Érdekesnek tűnő termék. A kábel hosszáról azonban nagyvonalúan nincs szó - csak nem ezen spóroltak, hogy kedvező legyen az ár?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)