25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Assassin's Creed Mirage – ismerd meg a főhőst közelebbről!

Mindent, amit Basimról tudni érdemes – hat percben.

Írta: GeryG

A Ubisoft legnagyobb őszi megjelenése kétségtelenül az Assassin's Creed Mirage lesz. A francia kiadó évek óta legsikeresebb franchise-ja a 2020-as Assassin's Creed Valhalla óta nem kapott folytatást, ráadásul az eddig látottak alapján a Mirage sok elemében visszatér majd a gyökerekhez, aminek rajongók milliói örülnek. A kiadó a minap egy vadonatúj előzetessel lepte meg őket, amelyben az epizód főhősét, Basimot mutatják be egy picit alaposabban. Vele már a Valhallában is találkozhattunk (mármint a játékban…), most viszont az ő eredettörténetét élhetjük majd át.

A fenti videóban többek közt Sarah Beaulieu, narratív rendező és Stéphane Boudon, kreatív vezető is mesélnek Basim megalkotásának folyamatáról. Ennek során kiemelten fontos volt, hogy olyan hőst teremtsenek, aki a franchise veteránjai és az új játékosok számára egyaránt egyedülálló élményt nyújthat.

Az események 12 évvel a Valhalla előtt fognak játszódni, Basimot pedig fiatalkorában ismerhetjük meg. Kezdetben egyszerű utcai tolvaj volt Bagdad utcáin, akit éjszakánként sötét rémálmok gyötörnek. Úgy érzi, hogy neki is egy titkos társaság tagjává kell válnia, akikkel már találkozott. A játék során részesei lehetünk az első lépéseinek orvgyilkosként és a folyamatnak, ahogy apránként mestergyilkossá válik.

Az Assassin's Creed Mirage október 12-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!