25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Savas-véres Mortal Kombat 1 trailer

Három régi visszatérő: Reptile, Havik és Ashrah is bemutatkozott.

Írta: GeryG

Lassan már hozzászokunk, hogy a Mortal Kombat 1 egy egyszerű trailerében is több vér folyik mint egy slasher moziban összesen. Nincs ez másképp a legújabb előzetesben sem, amelyben ezúttal három újabb harcos mutatkozik be. Mindhárman régi visszatérők, de igazán nagy névnek kétségtelenül Reptile számít közülük.

Az új előzetes alapján a sztoriban is fontos szerepet játszhat, többek közt azt is megmutatja, hogy valójában milyen is az igazi alakja, hiszen az emberi formája csak megtévesztés. A két alak – emberi és gyík – között harc közben is folyamatosan váltani fog a támadásai függvényében.

Mellette régi visszatérő, de messze nem ennyire közismert harcos Havik, aki először a Mortal Kombat: Deceptionben bukkant fel. Legutóbb a Mortal Kombat 11-ben csak említés szintjén hallhattuk a nevét. Hasonló cipőben jár Ashrah is, akit szintén a Deceptionben ismerhettünk meg. Most ő is visszatér és a trailer tanúsága szerint fontos szereplője lehet majd a történéseknek.

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Mortal Kombat 1

Platform:

Fejlesztő: NetherRealm Studios

Kiadó: Warner Bros.

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!