25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ilyen lesz a Still Wakes the Deep

Egy olajfúrótorony a tenger közepén, ahol tök egyedül vagy… vagy mégsem?

Írta: GeryG

A The Chinese Room stúdió mestere a hátborzongató sétaszimulátoroknak. Nekik köszönhetjük az Amnesia: A Machine for Pigs, az Everybody's Gone to the Rapture és a Dear Esther játékokat is. A csapat jelenleg is egy új játékon dolgozik, amely ráadásul már a felütésével is képes kellemetlen érzést kelteni a játékosokban.

A Still Wakes the Deep története egy olajfúrótornyon játszódik valahol a háborgó tenger kellős közepén. A tengeren vad vihar tombol, a külvilággal megszakadt minden kapcsolat és a menekülési útvonalak sem élnek. A játék a napokban új előzetest kapott, amelyben a fejlesztők mesélnek a játék világáról, a főhős megszületéséről és magáról a fúrótoronyról is.

A videóban eközben láthatunk jeleneteket a játékmenetből is, ám ezek alapján egy a stúdió korábbi játékainál jóval mozgalmasabb kaland képe rajzolódhat ki előttünk. Nem beszélve azokról a jelenetekről, amikor hősünk egyértelműen menekül valami elől, aminek csak a nem túl kellemes sikolyát hallhatjuk. A készítők egyébként ezt meg is erősítik a videóban.

A Still Wakes the Deep elképesztően jól néz ki és a videóban látottak, hallottak alapján egy abszolút ígéretes horror kalandjáték lehet. A játék PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is készül, megjelenésére pedig valamikor 2024 elején számíthatunk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!