25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hogy kerül Megan Fox a Mortal Kombat 1-be?

Úgy, hogy ő alakítja a játék legújabb karakterét, Nitarát.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Megan Fox egykor Hollywood ügyeletes üdvöskéje volt, aztán teljesen eltűnt a reflektorfényből. Mostanában próbálgat visszatérni, volt is egy nagyszerű három perces jelenete a Netflix egy kínos vámpíros filmjében, aztán csendben elporladt egy kanapén. Viszont ez a vámpírosdi úgy tűnik, hogy bejött a színésznőnek, aki most hasonló szerepben tündökölhet. Épp csak a helyszín más: a Mortal Kombat 1.

A NetherRealm Studios leleplezte a hamarosan megjelenő verekedős játék legújabb harcosát, Nitarát. Ő pedig történetesen egy vámpír, aki Vaeternus világából származik. Először a Mortal Kombat: Deadly Alliance-ban tűnt fel, majd jó időre kikerült a franchise-ból. Legutóbb 2021-ben láthattuk az új Mortal Kombat moziban, de ott Kung Lao mondjuk úgy, félbe vágta a karrierjét…

Most viszont újra visszatér, méghozzá Megan Fox alakításában, aki a karakter bemutató videójában is megszólal. Úgy fogalmaz, "egyszerre gonosz és jó, aki megpróbálja megmenteni a népét."

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Mortal Kombat 1

Platform:

Fejlesztő: NetherRealm Studios

Kiadó: Warner Bros.

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dark Archon
Dark Archon [11481]
Hát, én úgy az MK4 körül elvesztettem a fonalat :)
subject17
subject17 [6643]
Mondjuk Nitara úgy spec. körülbelül húsz éve került be MK canonba. :)
Dark Archon
Dark Archon [11481]
Egyre nagyobb vicc lesz ez az egész MK... vámpírok, biztos vannak elfek, törpök, meg vadakat terelő juhászok. Apropó, farkasember?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)