25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Sony

A PlayStation Plus 2023. októberi kínálata

Három játékot kapunk PS5-re és PS4-re, köztük a tavalyi év legnagyobb flopjával.

Írta: GeryG

A PlayStation Plus 2023. októberi kínálata

Bár szokás szerint ezúttal is előre kiszivárgott a PlayStation Plus 2023 októberére szánt ingyenes játékainak listája, mi azért inkább megvártuk, amíg a Sony hivatalossá teszi azt. Ez a minap meg is történt, ráadásul három izgalmas játékot erősítettek meg. A három játék ezúttal mind elérhető lesz dedikáltan PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is, és mindhárom egy picit másért izgalmas. A Farming Simulator 22 a régóta hatalmas sikerrel futó széria része, amely így azoknak is elérhetővé válik, akik eddig lemaradtak róla. A Weird West pedig egy misztikus vadnyugati akció-kaland.

A legérdekesebb cím azonban kétségtelenül a The Callisto Protocol. A játék tavaly jelent meg és sokáig a Dead Space szellemi örököseként nagyok voltak az elvárások. Hogy aztán az év egyik legnagyobb bukásává váljon. Most viszont mindenki ingyen járhat utána, hogy tényleg annyira borzalmas lett-e, mint amilyen a híre.

A PlayStation Plus októberi játékai hétfőtől, október 3-tól válnak elérhetővé. Vagyis ezen a hétvégén még van idő behúzni a szeptemberi játékokat: a szintén bukó Saints Row-t, a Black Desert – Traveler Editiont és a Generation Zerót.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!