25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

3 perc Still Wakes the Deep

2024 egyik legjobb horrorja lehet a The Chinese Room új játéka.

Írta: GeryG

A The Chinese Room már korábban is bizonyította, hogy nagyon ért a horror kalandjátékokhoz, aktuális projektjével pedig újra a legjobbak közé kerülhet a műfajban. Egy ideje már dolgoznak a Still Wakes the Deep című játékukon, amely egy tengeri olajfúrótornyon fog játszódni. Ehhez érkezett egy bő háromperces játékmenet-bemutató.

A stúdió korábbi játékai alapján már sejthető, hogy itt is az atmoszférával és a fokozatosan adagolt feszültséggel fogják kiugrasztani a játékosokat a gatyájukból. Ez az új gameplay-trailerből is átjön, hiszen a három perc alatt lényegében semmilyen akciót nem láthatunk, mégis végig érződik, hogy nem vagyunk biztonságban.

Azon túl, hogy a grafika egészen elképesztőnek tűnik, érdemes külön figyelni a hangeffektekre is, mert ezek legalább annyit hozzátesznek az élményhez mint a látvány. Nem csak a környezeti zajok, a halálsikolyok vagy a különös hörgések miatt erős a hangulat, de az általunk irányított karakter ezekre adott reakciói miatt is.

A Still Wakes the Deep PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül. Bár pontos megjelenési dátuma továbbra sincs, valamikor 2024 elején debütálhat majd.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!