25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Párnacsata vár a Pillow Champben

A fejlesztők csak úgy hivatkoznak játékukra, mint „Street Fighter párnákkal!”

Írta: GeryG

Verekedős játékból sosem elég, de nehéz kitűnni a tömegből. Míg a Mortal Kombat a kegyetlen és gyomorforgató brutalitásával teszi ezt meg, addig a Frosty Pop stúdiójában készülő Pillow Champ épp a másik végletben hisz: párnacsatára hívja a játékosokat!

A fejlesztők nem véletlenül hívják játékuk „Street Fighternek párnával”, hiszen a játékmenethez épp e klasszikus verekedős játékból merítettek ihletet. A Pillow Champnek lesz története is, miszerint a párnacsaták megváltoztatták az egész emberi társadalmat. A Pillow Knights titkos társaság éppen ezért vissza akarja rántani az egész párnacsata kultuszt a sötétségbe.

A Pillow Champ rengeteg játékmódot kínál majd, köztük lesz olyan is, ahol autót kell takarítani úgy, hogy csak különleges kombótámadásokat indítunk ellene párnánkkal. A játékban kezdetben összesen nyolc karakter lesz, akik mind eltérő harcművészetet képviselnek, így a mozgásuk és támadásaik is mások lesznek. A karakterek képességeit fejleszteni is lehet majd. Természetesen kapni fogunk az egyszemélyes módok mellé multiplayer lehetőséget is.

A Pillow Champ PC-re és Nintendo Switchre készül, de a Netflix Gamesen keresztül is elérhető lesz. A premierre valamikor 2024 tavaszán számíthatunk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Pillow Champ
  • Pillow Champ
  • Pillow Champ
  • Pillow Champ
  • Pillow Champ

Pillow Champ

Platform:

Fejlesztő: Frosty Pop

Kiadó: Frosty Pop

Megjelenés: 2024. tavasz

Minimális rendszerigény: https://pillowchamp.com/

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!