25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Két DLC-t is kap a Shadow Gambit: The Cursed Crew

Bár a stúdió megszűnik, egyelőre ezt a játékot még végig kísérik az útján.

Írta: GeryG

A rajongók számára az év egyik legszomorúbb napja volt, amikor a Mimimi Games a nyár végén bejelentette: megszűnik a stúdió és a jövőben nem készítenek több valósidejű, lopakodós taktikai játékot. Legutolsó ilyen játékuk a nem sokkal korábban megjelent Shadow Gambit: The Cursed Crew volt, amely bátran megváltoztatta a csapat korábbi játékainál használt receptet. Nem volt tökéletes, de az újítások kifejezetten jól álltak neki.

Bár a stúdió nem készít már több játékot, azért a Shadow Gambitnek még egy ideig nem fogják elereszteni a kezét. Sőt, nem csak a szokásos támogatást nyújtják majd neki, de még bővítésre is futja az erejükből. A legújabb hírek szerint ugyanis nem is egy, de mindjárt két DLC-t is kapni fognak az elátkozott kalózok.

Cikkajánló
Shadow Gambit: The Cursed Crew teszt – A sógunok és cowboyok után most a kalózoké a főszerep

Shadow Gambit: The Cursed Crew teszt – A sógunok és cowboyok után most a kalózoké a főszerep

A Mimimi Games megpróbálkozott a tökéletesre csiszolt recept megreformálásával. Bejött nekik!

A két kiegészítő külön-külön is több órányi plusz tartalmat és játékidőt hoz. Mindkettőben kapunk egy-egy új irányítható karaktert, amelyek természetesen egyedi képességekkel mélyítik majd a taktikázási lehetőségeinket. Új felfedezetlen szigetek is kerülni fognak a játékba, míg a sztori további hat küldetéssel fog tovább folytatódni.

A két DLC címét egyelőre nem fedték fel a készítők, de azt már lehet tudni, hogy mindkettő december 6-án érkezik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!