25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nyáron megszűnik a Shin Megami Tensei V Switch-exkluzivitása

Az Atlus démonos játéka játékmenetbeli újítások és bővítések tömkelegével érkezik.

Írta: Zoo_Lee

A Shin Megami Tensei-rajongók kifejezetten jó időket élnek, a SEGA és az Atlus ugyanis valósággal elhalmozta őket az utóbbi pár év során a fő- és mellékszériák különböző portjaival, felújításaival és spinoffjaival. A fő Persona-trilógia mellett a Shin Megami Tensei sorozat harmadik része is remastert kapott, nemrég megérkezett a Persona 3 felújítása, és még idén nyáron a fősorozat, a Shin Megami Tensei ötödik része is multiplatform címmé válik a Switch-exkluzivitás után.

Az új megjelenés ráadásul Vengeance alcímmel, bővített kiadásban történik. (És valószínűleg azért előbb ez, és nem a negyedik rész érkezik most, mert az 3DS címként jóval nagyobb munkát igényelne, hogy prezentációjában megüsse a többi rész szintjét a nagyobb platformokon is.)

A fejlesztők új helyszíneket, új démonokat, zenéket, valamint egy új cselekményszálat ígérnek, a harcrendszer, a démonvadászat és a felfedezés finomhangolása mellett. Így még az eredetit ismerő játékosok számára is bőven megér majd egy teljes végigjátszást.

A június 21-én megjelenő Shin Megami Tensei V: Vengeance előrendelése február 27-ével indul, és Nintendo Switch, PlayStation 4 és 5, Xbox Series X/S, Xbox One, valamint PC platformokon lesz majd elérhető.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Shin Megami Tensei V: Vengeance

Platform:

Fejlesztő: Atlus

Kiadó: Sega

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2024. június 14.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!