25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Az Overwatch 2 babérjaira törne a Marvel Rivals

Ingyenes hero-shooter jön a Marvel hőseivel, a zárt béta májusban rajtol.

Írta: GeryG

Ingyenes multiplayer shooterekből sosem elég, legalábbis a fejlesztők szerint. Ennek a műfajnak is megvannak a trendi darabjai, így nem is olyan egyszerű bekerülni a vérkeringésbe. A NetEase Games most mégis tesz egy próbát és ehhez megpróbál biztosra menni. Bár a mozikban már évek óta csak árnyéka régi önmagának, a Marvel azért még továbbra is a világ egyik legerősebb és legnépszerűbb brandje. Szuperhősei a képregények és mozik mellett a videojátékokat is egyre jobban meghódítják. Így a NetEase Games is mellettük tette le a voksát, amikor új projektbe fogott.

Új játékuk a Marvel Rivals, amely egy ingyenes hero-shooter lesz valamikor idén. A játékosok csapatokban küzdhetnek meg egymással, mindenki kiválaszthatja a kedvenc szuperhősét és őt irányítva harcolhat. A hatfős csapatokban minden karakter egyedi, saját képességekkel rendelkezik, ezeket azonban kombinálni is lehet másokéval, így mélyítve a taktikázási lehetőségeket.

Utóbbi opció lehet az, ami érdekesebbé teheti a műfaj más játékainál, így akár az Overwatch 2 babérjaira is törhet. Ha már egyszer egyébként is az ott bevált receptet használja. A fenti trailer tanúsága szerint a legnépszerűbb karakterek – Iron-Man, Spider-Man, Doctor Strange, Hulk – mellett lesznek viszonylag újabb hősök is, mint Magik vagy Peni Parker. A látványvilág pedig kissé rajzfilmszerű hatást kelt, de alapjaiban véve egész jól fest.

A Marvel Rivals jelen állás szerint csak PC-re készül és valamikor idén jelenhet meg. A premierről ennél közelebbit egyelőre nem tudni, azt viszont igen, hogy a zárt béta már májusban elrajtol. Erre a hivatalos oldalon tudtok regisztrálni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Marvel Rivals
  • Marvel Rivals
  • Marvel Rivals
  • Marvel Rivals
  • Marvel Rivals

Marvel Rivals

Platform:

Fejlesztő: NetEase Games

Kiadó: NetEase Games

Megjelenés: 2024.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!