25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül az Industria II, nem is néz ki rosszul

Folytatást kap a 2021-es steampunk FPS, de csak jövőre.

Írta: GeryG

Érdekes játék volt a 2021-ben megjelent Industria, amelyben a hidegháború végén egy párhuzamos dimenzióban kutathattunk eltűnt munkatársunk után. A játék nem volt tökéletes, túl hosszú sem, de elég jól sikerült ahhoz, hogy a fejlesztő Bleakmill csapata hozzálásson a folytatáshoz.

Az Industria II-t a napokban jelentették be és egy új trailer is készült hozzá. A játék ismét egy párhuzamos dimenzióba kalauzolja majd a játékosokat, ahol ezúttal egy elszabadult mesterséges intelligencia okozza a bonyodalmakat. A főhős most is az első részben megismert Nora lesz, aki felveszi a harcot az MI által vezérelt robotokkal, hogy megtalálja a hazafelé vezető utat a saját 1989-es Berlinjébe.

Az Industria II az előzetes és az első képek alapján elég jól fest. Mivel a premierre csak 2025-ben kerülhet sor, még elég sokat kell várnunk, hogy kiderüljön, végül a pofás grafikán kívül más erényt is fel tud-e mutatni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Industria II
  • Industria II
  • Industria II
  • Industria II
  • Industria II

Industria II

Platform:

Fejlesztő: Bleakmill

Kiadó: Headup Games

Megjelenés: 2025.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!