25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Heading Out – májusban indulunk!

Új előzetest kapott az egyedi stílusú roadgame.

Írta: GeryG

Bő egy hónappal ezelőtt jelentette be a Saber Interactive, hogy a Serious Sim (micsoda névválasztás…) stúdiójában készül a Heading Out. Elnézve a játék képeit és előzetesét, egy határozottan egyedi stílusú és megjelenésű alkotásról van szó, amely egy nagy utazás történetét meséli majd el. És már nem is kell sokat várnunk az indulásra.

A Heading Outban egy gazfickót alakítunk, aki épp a törvény őrei elől menekül. Mint ilyen, keresztül-kasul átszeli egész Amerikát, mi pedig elkísérhetjük őt útján. Mit kísérhetjük, mi fogjuk eldönteni, merre menjen és mit tegyen. A játék során számos irányba indulhatunk, út közben pedig különféle idegenekkel hoz össze a sors.

Mindig ügyelnünk kell rá, hogy ne érjen utol a törvény keze, de hogy út közben mit teszünk, már csak rajtunk áll. Az idegeneknek, akik keresztezik az utunkat, segíthetünk is, de akár bánthatjuk is őket. Minden tettünk hatással lesz a hírnevünk alakulására is. Törekedhetünk a jóra is, de ha egyszer elfogy a zseton a tárcánkból, módot kell találnunk rá, hogy újra feltöltsük. És bizony az autónkat is karban kell tartanunk.

A Heading Out új gameplay-trailert is kapott, amely alapján elég hangulatosnak ígérkezik. A megjelenés nincs már messze, alig pár hetet kell rá várnunk. A premier ugyanis május 7-én lesz kizárólag PC-n.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Heading Out

Platform:

Fejlesztő: Serious Sim

Kiadó: Saber Interactive

Megjelenés: 2024. május 7.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!