25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Reptile a Mortal Kombat 1 Season 6 új főellenfele

Mostantól egészen július végéig tart az új szezon, amelyben Homelander is debütált.

Írta: GeryG

A NetherRealm Studios a menetrendnek megfelelően útjára indította a Mortal Kombat 1 következő, immár hatodik szezonját. Ez a The Reptile címet kapta, amiből nem nehéz kitalálni, hogy mely harcos áll majd az események középpontjában. A zöld gyíkninja (vagy ninjagyík, nézőpont kérdése) sztorija mellett más újdonságok is érkeztek.

Az új évad tehát Reptile karaktere köré épül, aki fő bossként jelenik meg az Invasion módban. A szezon tartalmaz még új kihívásokat, sztori elemeket, boss harcokat, de jutalmakat is. Új skinek is érkeznek, mint például Snake Bite Baraka, Zaterran Fencer Kenshi, Crystal Komodo Sub-Zero, Serpentine Queen Sindel, Krocodilian General Shao, Entropic Gold Havik és Thunder Lizard Reptile. Ezek az Invasion és Kombat League módokban lesznek elérhetők.

Mindezek mellett Homelander is csatlakozik a Mortal Kombat 1 karakterlistájához letölthető karakterkén, a Kombat Pack tulajdonosainak korai hozzáféréssel, majd szélesebb körben június 11-én. A hatodik szezon július 23-ig fog tartani.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Mortal Kombat 1

Platform:

Fejlesztő: NetherRealm Studios

Kiadó: Warner Bros.

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!