25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Flint – Treasure of Oblivion játékmenet-bemutató

Kalózos játék hajózás nélkül? E trailer alapján úgy tűnik.

Írta: GeryG

Tavasszal jelentette be a Microids, hogy a Savage Level stúdiójában készül a Flint – Treasure of Oblivion. Egy kalózos játék, amelyben rég elrejtett mesés kincsek után fogunk kutatni hol valós időben, hol pedig körökre osztva. A játék a minap vadonatúj előzetest kapott, amely a játékmenetből ad egy kis ízelítőt.

A történet a kalózkodás aranykorában játszódik és a szokásos kalózos mesékhez hasonlóan át lesz itatva némi misztikummal is. A játékosok egy rég elrejtett legendás kincs nyomába erednek, amelyről úgy hírlik, aki megkaparintja, elnyeri vele szabadságát és gazdagságát. Ezért kutatja mindenki, beleértve Flint kapitány, Billy Bones elsőtisztet és a legénységük többi tagját is, akiket mi irányíthatunk.

A fenti trailerben összefoglalták nekünk, hogy milyen is lesz a gameplay. Eszerint a világ felfedezése valós időben fog zajlani, de amint valamilyen összeütközésre kerül sor, körökre osztott módba vált a játék. Itt nem a klasszikus akciópontos rendszert kapjuk, helyette a jó öreg szerepjátékos kockadobás fog dönteni minden helyzetben.

Az egyetlen dolog, ami nincs a trailerben, az a hajózás, ami egy kalózos játék esetében picit furán veszi ki magát. Bár tény, hogy hajón játszódó jelenetek vannak, szóval ez még elválik. A Flint – Treasure of Oblivion PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, a megjelenésére valamikor az év vége felé számíthatunk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!