25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még idén jön a Dead Rising Deluxe Remaster

Egyszer már felújították a 2006-os zombis játékot, most újra megteszik.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Sokak szemében a valaha volt legjobb, de legalábbis legszórakoztatóbb zombis játék a Dead Rising. A franchise-t még 2006-ban indította útjára a Capcom, amely máig négy számozott epizódot ért meg. Egyszer már felújítotték a legelső Dead Risingot, 2016-ban érkezett belőle egy remaster az eredeti premier tízedik évfordulója alkalmából. Ekkor a második részt és a mellékágat is felújították és egy csomagban dobták piacra.

A napokban a Capcom bejelentette, hogy készül egy újabb remaster, amelyet stílusosan Dead Rising Deluxe Remaster címre kereszteltek. Ehhez készült is egy rövid előzetes, amely nagyjából azt foglalja össze, amit fent már leírtunk. A videóban láthatjuk a főhős Frank Westet, aki helikopterrel megérkezik a bevásárlóközpont tetejére, de ennél több nem derül ki belőle. Illetve a vájtfülűeknek még annyi, hogy immár nem ugyanaz a szinkronhangja, aki eredetileg volt.

Ennél többet jelenleg nem tudni a DRDR-ről, vagyis a Dead Rising Deluxe Remasterről. A készítők egyelőre nem árulták el, hogy pontosan mikor jelenhet meg, csak annyit, hogy valamikor idén. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Skorpio90
Skorpio90 [5509]
A videójátékok remake-jének szerintem van létjogosultsága, de ez mindennek a legalja.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)