25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Robotos autóverseny vár a Transformers: Galactic Trialsban

Autobotokkal és Decepticonokkal is száguldozhatunk idén ősszel.

Írta: GeryG

Autós játékból sosem elég, de azért az sem baj, ha egy-egy új versenyző megpróbál valamivel kitűnni a tömegből. Tudja ezt az elsősorban családi játékokban utazó Outright Games is, akik kitalálták, hogy mivel dobnák fel a saját autós játékukat: robotokkal!

Nem is akármilyen robotokkal, hanem alakváltó robotokkal, ők pedig nem is lehetnek mások, mint a Transformers univerzum robotjai. A Transformers: Galactic Trialsban a gonosz NEMESIS PRIME ellopja a Prime Reliceket, az Autobotok és a Decepticonok így új kalandra indulnak, hogy visszaszerezzék ezeket a ereklyéket és velük járó, hatalmas erőt. A rajongók választhatják az ikonikus Autobotokat és Decepticonokat, köztük Bumblebee-t, Megatront, Elita-1-et és Optimus fővezért, hogy megannyi versenyben vegyenek részt és összegyűjtsék az elveszett tárgyakat és legyőzzék ellenfeleiket. A játék a hagyományos árkád versenyzős elemeket vegyíti a karakterek bot-formában vívott csatáival: a játékosoknak le kell győzniük minden akadályt és ellenfelet, mielőtt a célhoz érnének.

Ahogy a játékosok haladnak és új ereklyéket gyűjtenek, szintet léphetnek és fejleszthetik képességeiket, valamint új, ikonikus karaktereket, valamint kinézeteket oldhatnak fel. Két játékmód közül lehet majd választani: a Galactic Trials a kvázi sztori módot takarja, míg az Arcade módban akár még egy játékos is csatlakozhat egy gyors verseny erejéig, ami személyre szabható a pályától a karaktereken át a használható fegyverekig, de a két játékos csatlakozhat akár különleges bajnokságokhoz is.

A Transformers: Galactic Trials PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre is meg fog jelenni. Erre idén ősszel, október 11-én kerül majd sor.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Transformers: Galactic Trials
  • Transformers: Galactic Trials
  • Transformers: Galactic Trials
  • Transformers: Galactic Trials
  • Transformers: Galactic Trials
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!