25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Elkezdődött a Watch Dogs mozi forgatása

A filmet hét évvel ezelőtt jelentették be, de eddig kb. minden hátráltatta a projektet.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Elkezdődött a Watch Dogs mozi forgatása

A Ubisoft talán megirigyelte a Sony sikereit a mozikban és most nem az olyan csodákra gondolunk, mint a Morbius vagy a Madame Web. Hanem bizony arra, hogy megannyi év után csak sikerült filmet forgatniuk az Uncharted, valamint sorozatot készíteniük a The Last of Us alapján.

Persze a Ubisoft már jóval e filmek premierje előtt bejelentette, hogy a Watch Dogsból filmet fognak forgatni. Erre még 2017-ben került sor, de akkor még nem lehetett tudni, hogy ki ülhet a rendezői székbe. Később aztán kiderült, hogy erre Antoine Fuquát kérték fel, de 2019-ben ő kilépett a projektből.

Sokáig ismét nem érkeztek jó hírek a filmről, ráadásul 2020-ban a Covid miatt határozatlan időre ezt a projektet is parkolópályára tették. Egészen 2022-ig kellett várni, hogy újabb név merüljön fel a rendezői poszton: Mathieu Turi személyében. Akkor úgy tervezték, hogy a forgatás valamikor 2023-ban rajtolhat el, de végül ezt nem tudták tartani.

Így jutottunk el mostanáig, amikor is végre tényleg jó hírekkel szolgálhatunk: a Watch Dogs mozi forgatása a napokban ténylegesen elkezdődött! Valóban Mathieu Turi rendezi a filmet, amelynek történetéről persze lényegében semmit sem lehet tudni. Így azt sem, hogy mennyire szorosan kötődik majd a játékokhoz és azok közül is leginkább melyekhez. Amiben biztosak lehetünk, hogy a két főszereplő Sophie Wilde és Tom Blyth lesznek.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

subject17
subject17 [6648]
Nem hiszem, hogy 1:1 adaptációról lenne szó, csak a világban játszódó filmről. Ha nem vallanám továbbra is, hogy a játékadaptációk valamiért halálra ítélt vállalkozások, még tök érdekes is lehetne az egész. :D (Főleg, hogy finoman azért ott van a háttérben, hogy Assassin's Creeddel megosztott univerzumról van szó.)

Egyébként leginkább a hazug gameplay reveal miatt nem volt sikeres az első WD, kár érte, mert kurva jó játék. Akármekkora AC fan vagyok, a Ubisoft bosszú sztorik közül igazából Aidené messze jobb volt, mint Ezioé. :D

WD2 a gameplayből eredő szórakozást pörgette fel nagyon, midgame már iszonyat jó hackeléseket össze lehet rakni. Legion már valóban egy gyengébb eresztés lett, bár én elszórakoztam ott is azzal, hogy megtaláljam a tömegben a "tökéletes" npc-t - no meg azt pont nem tudom objektívan megítélni, mert ízek és szagok nélkül egyetlen örömforrásom volt a legnagyobb covid közepén. :D
Dark Archon
Dark Archon [11483]
Ez meg már játéknak sem volt egy siker, biztos jó lesz a film (nem).
subject17
subject17 [6648]
Az Uncharted összességében siker volt? Mert amúgy mint filmélmény, fájdalmasan rossz.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)