Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 1.1 patch

2004.03.27. 11:41 | Madrac | kategória: Játék

Meg is jelent az első javítás az akciójátékhoz, mely rengeteg kisebb változtatást tartalmaz. Az egyjátékos részbe belekerült a célzás és guggolás funkciókhoz is egy kapcsoló, így nem kell folyamatosan nyomni a gombot, sok apróbb hibát is javítottak, valamint már nem fagy meg töltés közben a játék. Javítottak egy MI hibát is, mely miatt nem működött néha az autobalance funkció, most már töltéskor nem a föld fölött jelenünk meg picivel és már jobban tárolja el az MI adatait is mentéskor.
A többjátékos részben is történek változások: a beépített csalás elleni védelem mostantól alapba ki van kapcsolva és a Punkbuster működik helyette, ebből kiderült, hogy megjelent a támogatása is ennek az anti-cheat szoftvernek és az All Seeing Eye-nek is. Javítottak a netkódon is, így a járművek sokkal kisebb sávszélességet vesznek le és a letelepített fegyverek se kreálnak felesleges packet-eket. A 26,5 megás javítás elérhető szerverünkön. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Far Cry
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry

hozzászólások (7)

havasy
havasy 2004.03.31. 12:56
Én is bekaptam;-)
MukiJames
MukiJames 2004.06.22. 18:26
Kar, hogy a propagandaszoveggel ellentetben a patchelt verzioval is elofordul meg neha a palyak kozti toltes kozbeni lefagyas... :(
drogba0
drogba0 2005.01.19. 10:00
Az a gondom, hogy hiába kattintok a Next-re, nem reagál, pedig az 1.1 már fenn van, de nem javította ki a hibámat: JÁTÉK KÖZBEN -mostanában rendszeresen - LEFAGY ÉS VISSZALÉP AZ XP-be AHOL A KÖVETKEZŐ ABLAK FOGAD: CRITICAL EXCEPTION.

Nem tudom mi a franc lehet ez, HELP PLZ!!!
Daedalus
Daedalus 2005.01.19. 11:53
Amugy tudtomal van 1.3-as patch is ami már sokat segít a gamenek (nemugy mint 1.2), de a te esetedben sztem mashol lehet a gond.

Mindenesetre 1.3-patch nem árthat.
Peeter
Peeter 2005.05.12. 21:15
Valaki mondja már meg honnan tudnám letölteni azt a patchet, amelyik engedélyezi a quicksave-t és quickloadot.Vagy legalább a verzió számot mondjátok meg.Köszi.
ajánlott olvasnivaló