25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2004

Doom 3 a nyáron

Írta: Madrac 15 hozzászólás

Az Activision megerősítette, hogy az id Software készülő FPS játéka a Doom 3 a nyáron kerül majd a boltokba. A program egy egészen új grafikus motort használ majd, mely minden eddiginél realisztikusabban ábrázolja a környezetet és a karaktereket. A Marson játszódó játékban nagyon hangsúlyt kap majd a történet és a hangulat is, így fel lehet készülni már előre az álmatlan éjszakákra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

DOOM III

Platform:

Fejlesztő: id Software

Kiadó: Activision

Forgalmazó: Automex

Megjelenés: 2004. augusztus

Minimális rendszerigény: Pentium IV/Athlon 1,5 GHz,384 MB RAM, 64 MB-os 3D kártya, Windows 2000/XP, 2,6 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

okoska3000
okoska3000 [12750]
azért tolták el a Doom3 és a HL2 megjelenését - egyéb okokra hivatkozva -, hogy megvárták a technikát, amivel le tudják védeni a CD-ket, hogy csak eredetivel menjen, különben ha veszi, hogy nincs a meghajtóban, akkor csak egy ideíg játszható, utána elkezd hülyéskedni, nem lehet célozni meg ilyenek és egyre jobban játszhatatlanná teszik a játékot...

ezt már rég tervezték, de most megvárta a Doom3 is és a HL2 is, hogy alkalmazhassák... így biztos jó lesz az amúgy sem alacsony eladása :)
Ain Frederic
Ain Frederic [316]
Nem tom de már ideje lenne a doom 3-at már tavaly ilyenkor is vártuk ...khm. szóval én majd akkor hiszek bárminek ha fent lesz a vinyómon és tolom a monszták szájába az ólmot. De ha mindkettő gém kijön, esetleg a stóker is... ujjaj akkor én sem sokat alszom..
nyomi
nyomi [7250]
Kalwa áruldd már el plz, hogy te honnan szeded az információidat a megjelenésekről? csak azért kérdem, mert a stalkerre azt írják itt a dome-on, hogy 2004. 2. negyedévében jön, ellenben hl2-ről és doom3-ról még semmi konkrétumot nem látok... ellenben te válltig állítod, hogy stalker csak év végén jön, a másik kettő meg hamarosan... hát én nem tudom, most mit gondoljak :-|
Fluki főnök
Fluki főnök [19]
Már érzem nem sokat fogok nyáron aludni:-D:-D:-D
Szabip
Szabip [2426]
Jól hallottad tényleg június közepét emlegetik ezt talán az is bizonyítja hogy szinte minden nagyobb bolt ekkorra írta az érkezést. Persze ez még nem jelenti azt, hogy akkor fog jönni. Én csak azért féltem a június 15 környékét mert már csak egy hónap van vissza és az nem sok ha május végéig hivatalosan nem jelntik be akkor már csak július leht belöle szerintem. Az viszont jó jel, hogy nem volt kint az E3-on mivel tényleg azt bizonyítja hogy már "kész" és csak hetek lehtnek vissza a megjelenésig. Egyébként a HL2 -t is mindenképp ki akarja adni a VALVE szerintem ki is fogja :-D (remélem tényleg jönnek mert kezdem unni ezt a tologatás dolgot és elvéger direkt ezért hoztam elöre a gépfejlesztést is így már csak a gamák kellenek)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (15 db)