Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Moore kíváncsi

2004.10.14. 19:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az, hogy a kiszemelt színész igent mond-e a rendező felkérésére sok mindenen múlik. Például a rendező ravaszságán. Joseph Ruben új módszert talált ki: csupán új forgatókönyve kétharmadát küldte el kiszemelt főszereplőjének, Julianne Moore-nak. A színésznő ügynöke olyan példányt kapott, mely körülbelül a film, a Felejtés (Forgotten, hazai bemutató: november 4.) első óráját mutatja be, azután üres lapok következtek. Moore elolvasta a szöveget, és várta a folytatást. A napok azonban múltak, a direktor nem jelentkezett, mintha csak elfelejtkezett volna az ügyről. Alig egy hét telt el, és Hollywoodban szokatlan módon, a sztár hívta őt: nem bírta tovább, nagyon kíváncsi volt rá, hogyan végződik a történet.
– Ebben bíztam – nevet utólag a rendező. – Aki elkezdi olvasni a sztorit, már biztosan tudni akarja, hogyan oldjuk meg a rejtélyt. Ez alól még egy kiváló színésznő sem kivétel. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.