Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dungeon Lords demo

2005.03.26. 11:56 | Madrac | kategória: Játék

Kiadták a Dungeon Lords című 3D-s akció-RPG játszható demóját, melyben az ember az argot és a sylvan fajt próbálhatjuk ki Fargrove vadonjában. A 312 megás program elérhető szerverünkön. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dungeon Lords
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dungeon Lords

hozzászólások (7)

riddick21
riddick21 2005.03.26. 20:53
Miért flegmázol, te szerencsétlen sorstalan? Kipróbáltad a demót? Láttad a saját szemeddel, amint a hullád a földön körbe forog, ahogy mozgatod az egeret? Láttad, ahogy miután megáll, még 2 mp-ig helyben fut? Ha ezeket láttad, akkor mit nem értesz? Ha ezeket nem láttad, akkor miért firkálsz ide?
gothmog
gothmog 2005.03.30. 09:50
Tegnap leszedtem a demót. Kipróbáltam. Nem jött be. Nem lenne rossz, de az kezelését teljesen elb*szták. Legalábbis ami a harcrendszerét illeti. Úgy 20 perc alatt meg lehet szokni, de akkor is szar marad, legfeljebb igazodik hozzá az ember. Jó-jó, hogy akció rpg, így nem is vár el az ember körökre osztott harcrendszert, de ezek a jobbra-balra-előre-hátra szúrok/lépek/fordulok miközben meg el sem találom azokat a kis gennyes goblinokat, mert körbe körbe rohangálnak körülöttem, egy kicsit túlzás. Miért nem lehetett a jól bevált "egérrel rámegyek, aztán kattintgatok" módszert alkalmazni. Így most sokkal inkább hasonlít valami idióta verekedős játékhoz:-(( Vagy ha már ragaszkodnak ehhez, akkor ott van pl. az Enclave. Ott korrekt volt a rendszer, vagy ott van a Gothic két része. Ott király a vívás (legalábbis egy az egyben; ha több ellenfél jön, akkor ott is kaotikussá válik). Az elején így ott bénázik az ember mire leüt egy goblint, és ugyan a demó vége felé már ötös-hatos csoportokat vág le az emberfia könnyedén, de akkor is csak azt érzi, hogy össze-vissza vagdos, fogalma sincs, hogy mit miért csinál :-)
Mindegy, nálam a harcrendszeren bukik a játék. Nem hiszem, hogy nagyon nagyot változtatnának rajta a végleges verzióig. Így meg elég ócska. Inkább az akciójátékok kedvelőinek való.
riddick21
riddick21 2005.03.30. 09:58
Ezt így adom, az én legnagyobb bajom meg az, hogy meg merték említeni az előzetes hírekben a szerepjáték szót. Botrány, ahogy mondtad, ez egy szimpla akciójáték, semmi több. Nem sokat toltam a demóval, kb. fél órát, mert meguntam a bugokat, de nagyon gyengének találtam. Egy bugmentes verzióval eljátszogatnék, de csak ha lehet picit variálni a grafikán, mert pixeles, mint a huzat. Pont tegnap vettem elő újra a Morrowindet, egyszerűen röhej, hogy egy 2 és fél éves játék porig alázza a mai "RPG-ket"...
gothmog
gothmog 2005.03.30. 16:21
Két dolog tetszett benne:
1. a ládáknál a csapdák hatástalanítása (jó mert magasabb megfigyelési és hatástalanítási skillel sokkal könnyebb, de gyengébb ilyen jellegű képességekkel is lehet próbálkozni, de ahhoz jó reflexek kellenek :-) ).
2. a nyálkák bűzfelhőszerűségének a belélegzése után a hős nem tud harcolni pár percig, csak az arca elé fogja a kezét és köhög (futni= menekülni tud közben).
Ez a két dolog korrekt volt. Amúgy meg, ha nem csinálnak valamit azzal a harcrendszerrel, akkor nálam esélytelen lesz a game.

Ja meg az is hülyeség volt, hogy a harcosommal szinte minden mágiaformát tudtam használni egyből.
+Sniper+
+Sniper+ 2005.05.07. 17:05
FPS vagy TPS?
ajánlott olvasnivaló