Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Chrome Specforce demo

2005.07.05. 18:57 | Madrac | kategória: Játék

Megjelent a Chrome Specforce című akciójáték demója, mely egy pályát tartalmaz a játék második fejezetéből. A 337 megás fájl elérhető szerverünkön. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Chrome Specforce
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Chrome Specforce

hozzászólások (8)

asas01
asas01 2005.07.05. 21:23
Amint végigtoltad, írj róla egy 5-7000 karakterek ismertetőt! Ha már játékportált akarsz üzemeltetni, akkor ez a minimum.:-D
Remélem kicsit felturbózták a grafikát, bár én meg lennék elégedve a sima Chrome vizualitásával is.:-)
padavan
padavan 2005.07.05. 22:45
Nem ismerte fel, hogy van egér csatlakoztatva a géphez, a kurzor meg sem moccant a menüben és billentyű leütésekre sem reagált, úgyhogy nálam ennyi volt.
Reapest
Reapest 2005.07.06. 06:23
Hümhüm. Ugyanolyan ratyiság, mint a Chrome, de vígan, dalolva vittem végig a demót, mint annak idején a teljes elődjét...
Vagy ez az előd? Az igazat megvalla számomra a Chrome igazi ratyisága a történetéből származott. Amikor az RTL Klubbon és a TV2-n adják az ilyen B-kategóriás filmeket, amelyeket még a videótékákban is otthagynak, akkor látni hasonlóan 'fordulatos, váratlan eseményekben és mondanivalóban gazdag' sztorikat. Éppen emiatt a SpecForce történetének a megismerésébe nem is ástam bele magamat, de mivel Pointer és Logan együtt harcol, gondolom a Chrome 1 előtti időkben játszódik.
Az első benyomásom az volt, hogy valami változott. De rá kellett döbbennem, hogy csak a kezelőfelületen a narancssárga szín dominanciája vezetett erre a következtetésre. A Chorme fegyvereire már nem nagyon emlékszem, de szerintem azok is maradtak, ugyanúgy, mint a járművek, az épületek külső/belső desginja (beleértve az egész galaxisban megegyező kinézetű ajtókat), az idióta memory-game-es computer hackelés, a szinte teljesen értelmetlen inventory-rendszer, és a megszokott feladatok a küldetésekben (menj, robbants, gyere vissza egy darabban).
A grafikai fejlődésről nem tudok nyilatkozni, mert nem tudok mindentől független véleményt adni a Chrome-ról: minden esetre se azt, se ezt nem tartom/tartottam egy egetrengetően szép játéknak, de ugyanakkor mindkettő a kornak megfelelően, elfogadhatóan néz ki.
Ha a demó és a végén bemutatott képek alapján két szóban kellene összefoglalnom a SpecForce-ot, annyit írnék: semmi új.
asas01
asas01 2005.07.06. 16:07
Hát az FPS-eket általában nem a történet adja el.:-)
Engem különösebben nem zavar, hogy szinte semmi sem változott, mert tetszett a Chrome is. Az a gyanúm, hogy ez nem is 2. rész, hanem inkább csak egy kiegészítő.
Azért kicsit sajnálom, hogy nincsenek benne komolyabb újítások, de asszem végig fogom tolni, ha megjelenik.
Természetesen nem fogom megvenni, mert annyit nem ér.:-) Legközelebb azt hiszem az Armed Assault(majd az OFP 2) fogja csak megérni a beruházást.
padavan
padavan 2005.07.06. 20:31
Hát ez egy igen tipikus fps lett, semmi extra, szóval a válogatósabbak kerüljék nagy ívben.
Elég unalmas játékmenet, rosszúl scriptelt A.I., lineáris pályák. Grafika valamivel átlagon alatti, belső terek siralmasak. Fegyverek a megszokottak, hangok szintén.

kép 1

kép 2

kép 3

kép 4

kép 5
ajánlott olvasnivaló