Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFAHUNGARY Interaktív Foci Kupa

2005.09.01. 19:48 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Idén, 2005. szeptember 17. és 25. között, immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre az INFOMARKET, az Információtechológiai és telekommunikációs vásár. A népszerű eseménynek a Hungexpo Budapesti Vásárközpontja ad majd otthont, amelyen szinte a teljes hazai IT szektor képviselteti magát. Természetesen nem hiányozhatnak a résztvevők közül a játékforgalmazók sem, akik a játékszigeten minden eddiginél több számítógépes játékkal várják a rajongók táborát.
A rendezvény kapcsán a FIFA HUNGARY, Magyarország legnagyobb FIFA közössége nagyszabású FIFA Football 2005 focibajnokságot szervez a játék forgalmazójának, az Electronic Arts Magyarországnak a közreműködésével. A játékon bárki részt vehet, aki ellátogat a kiállításra és regisztrál a helyszínen vagy előzetesen a FIFA HUNGARY holnapján.
Ha te is részt szeretnél venni az egyszerre 30 számítógépen zajló FIFA 2005-ös bajnokságon, nincs más dolgod, mint jelentkezni a www.fifahungary.com oldalon és biztosítani helyed a versenyben! Ha most még nem tudsz dönteni, a verseny napján is jelentkezhetsz a helyszínen. Egyet azonban ne felejts el: a játékra mindenképp készülj fel, hiszen az ellenfelektől csakis kemény csatákra és taktikus küzdelmekre számíthatsz! ■

FIFA Football 2005
A legutóbbi FIFA Football 2005 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.