For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 2006 4v4 Focikupa

2005.09.14. 13:37 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A FIFA 06 megjelenése alkalmából az Electronic Arts Magyarország országos FIFA 2006 4v4 Focikupát szervez! A versenysorozatra olyan 4 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik otthon érzik magukat a foci-, és a virtuális pályán egyaránt. A csapatoknak a verseny során mindkét színtéren meg kell küzdeniük: az első félidőben hagyományos fociban, míg a második félidőben XBOX játékkonzolon mérik majd össze tudásukat. Az ország legjobb csapata az lesz, amely mind a füvön, mind a képernyő előtt maga mögé utasítja a többieket.
A bajnokságra 11 és 18 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik négy korcsoportban mérkőznek majd meg egymással. A regionális bajnokságok során korcsoportonként az első két helyezett jut tovább a döntőbe, ahol a kategóriák legjobb tíz csapata méri össze tudását. A csapatok számára a nevezés ingyenes, a nyertesek értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak.
A roadshow keretében számos egyéb programmal várjuk a helyszínre érkezőket: adidas Speedgun - kapura rúgó verseny, EA játékshow, gyereksziget, csocsóbajnokság, pom-pom lányok műsora. ■

FIFA 06
A legutóbbi FIFA 06 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.