Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 2006 4v4 Focikupa

2005.09.14. 13:37 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A FIFA 06 megjelenése alkalmából az Electronic Arts Magyarország országos FIFA 2006 4v4 Focikupát szervez! A versenysorozatra olyan 4 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik otthon érzik magukat a foci-, és a virtuális pályán egyaránt. A csapatoknak a verseny során mindkét színtéren meg kell küzdeniük: az első félidőben hagyományos fociban, míg a második félidőben XBOX játékkonzolon mérik majd össze tudásukat. Az ország legjobb csapata az lesz, amely mind a füvön, mind a képernyő előtt maga mögé utasítja a többieket.
A bajnokságra 11 és 18 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik négy korcsoportban mérkőznek majd meg egymással. A regionális bajnokságok során korcsoportonként az első két helyezett jut tovább a döntőbe, ahol a kategóriák legjobb tíz csapata méri össze tudását. A csapatok számára a nevezés ingyenes, a nyertesek értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak.
A roadshow keretében számos egyéb programmal várjuk a helyszínre érkezőket: adidas Speedgun - kapura rúgó verseny, EA játékshow, gyereksziget, csocsóbajnokság, pom-pom lányok műsora. ■

FIFA 06
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 06

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló