Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

balays82 blogja

Miért szeretném megnyerni a PlayStation 4-et?

balays82 | 2015.02.08. 20:52 | kategória: Nyereményjáték | 0 hozzászólás

Soha nem terveztem, hogy blogot írok majd akár a Dome oldalán, akár bárhol máshol, ez nem az én műfajom. Most is nagy volt rá az esély, hogy ez a bejegyzés nem születik meg, mert a hírekben található betűkből nem állt össze a megfejtés, egészen mostanáig, amikor is villámcsapásként hasított belém a felismerés. Egy páran most talán azt gondolják, hogy várhattam volna még a megvilágosodással kb. 4 órát, de ez van.

Nem gondolnám egyébként, hogy ezzel jelentősen megnőttek volna az esélyeim a döntőre, mert amennyiben a legnagyobb favoritok nem vétettek valami fatális hibát, akkor az első négy hely egyike sem elérhető már. Azt el is tudom viselni, ha nem jutok be a döntőbe, azt azonban már kevésbé, hogy egy ilyen PlayStation témájú versenyben biztosan nem érem el a maximális pontszámot. Ez ilyen becsípődés nálam, hajt a versenyszellem. De a blog témája a cím alapján nem ez, szóval térjünk is a lényegre.

Azzal kezdeném, hogy viszonylag későn, már középiskolásként kerültem kapcsolatba a Sony első gépével, valamikor a 90-es évek vége felé. Amikor pedig vettem egyet magamnak, már közel állt a megjelenéshez a PS2 is. Ami egyébként kimaradt az életemből, mert éppen elkapott a hosszú éveken át tartó PC láz, ennek köszönhetően többek között elkeveredtem erre a fórumra, és itt is ragadtam. Amikor viszont úgy döntöttem, hogy ismét konzolozásra adom a fejem, akkor valahogy magától értetődő volt, hogy a PS3 lesz a választott. Részben nyilván a PSX-es élmények hatására (Silent Hill, Resident Evil , Dino Crisis, Parasite Eve, Tekken 3, Gran Turismo 2, Crash Bandicoot , Final Fantasy IX, stb.), de talán inkább azért, mert úgy gondoltam, az nem állapot, hogy az Uncharted 2 vagy éppen a Heavy Rain kimarad az életemből. Utólag elmondhatom, jó döntést hoztam, a PS3 viszonylag gyorsan elsődleges játékplatformmá vált nálam, amikor pedig bejelentették a PS4-et, elhatároztam, hogy abból már a megjelenés napján akarok egyet.
Most már szinte kizárólag konzolon játszom (az időközben elég nagyra hízott Steam könyvtáram legnagyobb bánatára), a PS4-el pedig valamivel több, mint egy évnyi használat után szinte maximálisan elégedett vagyok. Nem veszi fel a versenyt a mai csúcsgépekkel, nem biztos, hogy mondjuk 5 év múlva is megállja még a helyét, de az biztos, hogy akár este, munka után, akár hétvégén jó dolog kézbe venni a kontrollert, hátradőlni a kanapén, és elmerülni kicsit a játékok világába.

És, hogy miért szeretném megnyerni a PlayStation 4-et? Egyszerűen azért, mert van rá lehetőség. Mivel gépem már van, kézenfekvő döntés lenne rögtön túl is adni rajta, de erre biztosan nem kerülne sor. A saját tárgyaim iránti talán túlzott ragaszkodásom miatt nem is nagyon szoktam eladni semmit, így nyilván egy ilyen – az anyagi mellett komoly eszmei értékkel is bíró – különleges PS4-et sem. Valószínűleg maradna a dobozában, a másik gép mellett egyelőre biztosan nem használnám.
A kérdés azonban inkább csak elméleti, mert nem hiszem, hogy a döntőbe jutásomra komoly esély lenne. De legalább azt már elmondhatom, hogy a lehetőségeimhez képest mindent megtettem érte.

Sok szerencsét a többi jelentkezőnek, kívánom, hogy jó kezekbe kerüljön ez a nagyszerű nyeremény!

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.