25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Miért szeretném megnyerni a PlayStation 4-et?

barack1 | 2015.01.23. 12:28 | kategória: Ps4

A válasz egyszerű. Mert olyan játékok jönnek ki rá, amit csak PS4 -en lehet játszani.

Még az 1980 -as években kezdtem számítógépes játékokkal játszani. De nem csak játékra használtam számítógépet. Programokat is írtam rá.
Már a főiskola mellett is programoztam. A programozás elég izgalmas munka. A számítógépem elég erős, így a multiplaform címeket PC -n tolom.
Írtam jó néhány játékprogramot is, de csak szórakozásból. Egy Microsoftos programozói versenyen nyertem egy Nokia Lumia telefont is az egyik játékommal.

A kedvenc játékstílusom az Indiana Jones klónok. Pl uncharted. Sajnos az elmúlt 10 évben nem sok ilyen stílusu program jelent meg. Gyakorlatilag csak az Uncharted és a Tomb Raider ami igazán jól sikerült ebben a stílusban. Az Uncharted 4 nyilvan az egyik legjobb Indiana Jones klon lessz, amit még jó pár évig senki sem tud majd felülmúlni. Az Uncharted, és Tomb Raider összes részét végigjátszottam.

A túl véres játékokat (mint pl. hatred) kerülöm. Inkáb a Little Big Planet, mint az agyatlan hentelés.

PS3-am és PS vitám volt, és elég jól megvoltam vele elégedve. Szóval a PS4 is kiválóan elférne a TV -m alatt. A sony az exkluzív játékok területén elég jól áll. Ettől különleges a PS4.

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.