Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Barthezz blogja

Miért szeretném megnyerni a PlayStation 4-et?

Barthezz | 2015.02.08. 11:08 | kategória: PC Dome | 3 hozzászólás

Ez az a kérdés, amire a játék kezdetekor még jobb híján csak annyit tudtam volna válaszolni, hogy "mert egy rendkívül értékes nyeremény a jutalom, egy rendkívül egyedülálló, ötletes, összetett, gondosan megválogatott feladatokból összeállított nyereményjáték keretében" (ne feledjük, hogy a Dome történetének eddigi legértékesebb nyereményéről van szó). Továbbá az Uncharted 4 játék igencsak tetszetősnek tűnik az eddig látottak alapján, amit fanatikus Tomb Raider rajongóként egyértelműen hatalmas élmény lenne végigjátszanom. Azonban úgy gondoltam, ezt leszámítva igazából nem tudnám kihasználni a PS4 nyújtotta lehetőségeket, mivel PC-n is bőven jelennek meg engem érdeklő játékok, annyi időt pedig messze nem fordítok már "game-elésre", hogy emellett egy konzolon is aktívan játsszak.

Nos, azóta változott a kérdésre adandó válaszom. A hosszú nyereményjáték közepette, illetve maguknak a feladatoknak is köszönhetően kicsit jobban beleástam magamat a PlayStation-ös hírekbe, a konzol történetébe, az általa nyújtott előnyökbe, lehetőségekbe, s bőven rájöttem, hogy nem pusztán az Uncharted-ből állna számomra a PS által nyújtott játékpaletta. Itt van példának okáért a Little Big Planet sorozat, melyet a platformjátékok szerelmeseként biztos nem hagynék ki ez esetben, de megannyi PC-re is megjelenő játékot érdemesebb lenne ezután PS4-re beszereznem. Példának okáért jócskán öregedő gépemen jelenleg eléggé kétséges, hogy a hamarosan megjelenő Mortal Kombat X-et egyáltalán elindulásra tudnám-e késztetni, vagy amennyiben ezen az első akadályon túljutnék, minden bizonnyal csak a minimumbeállítások mellett produkálna élvezhető sebességet. A Playstation 4 birtoklása esetén ilyen gondom nem lenne ezután az engem érdeklő multiplatform címekkel, ezen kívül nyilván további exkluzív címekre is felfigyelnék. Rájöttem, hogy messze nem a polcon való porosodásra és lakásdíszítő elem funkciójára lenne eme egyedülálló masina kárhoztatva.

De van egy másik indokom is. Az eddigi résztvevők zöme a jubileumi PS4 kiadásra egyfajta ereklyeként tekintene, kifejezve a konzol iránti eddigi hűségüket. Nálam ez - mivel soha nem rendelkeztem PlayStation konzollal - értelemszerűen nem állna fent, azonban engem is emlékeztetne a különleges kiadású konzol egyvalamire, méghozzá a PlayDome / PC Dome oldalon aktívan eltöltött eddigi 12 és fél évemre. Akárhányszor ránéznék, mindig a Dome-on eltöltött, számomra rendkívül meghatározó évek jutnának eszembe, a rengeteg fórumos eszmecsere, a számtalan hülyülés, a vérre menő egykori viták, melyek révén jellemem is jelentősen fejlődött és fontos tapasztalatokra tettem szert, az itt vezetett, meglehetősen sikeresnek mondható blog-sorozatom, melynek révén külső megkereséseket is kaptam, ami így életem egyik legmeghatározóbb korszakát jelentette és nem utolsósorban, sőt, első helyre kiemelve az itt megismert közösség, az élőben kötött ismeretségek a megannyi fórumtalálkozó révén, aminek köszönhetően nem éreztem magam annyira elveszettnek Budapestre kerülve, s rengeteg fórumon kívüli közös programnak is részese lehettem ezáltal. Számomra ezeknek az éveknek egyfajta emlékét jelentené a jubileumi PlayStation 4 birtoklása.

Azonban tisztában vagyok vele, hogy a játék döntőjében - PS-múlt hiányában - rendkívül kis esélyekkel indulnék csatába a többi PS-veteránnal szemben, így - figyelembe véve, hogy jelenleg még kik vagyunk érdemben versenyben a 4-es döntőbe kerülésért - amennyiben az a helyzet állna elő, hogy a döntőben a végső győzelemért nálam lényegesen nagyobb esélyekkel induló RAI*DEN nem jutna tovább és éppen az utánam lévő helyen következne a sorban (bár számításaim szerint kevesebb kommentet írtam a verseny keretében, mint ő, így jelenleg nem hinném, hogy ez bekövetkezne), az esetben a részére tett ígéretemnek megfelelően visszalépek a döntőben való részvételtől a javára. A végső elbírálásban tehát kérem Dinot, hogy ezt a kitételt is vegye figyelembe.

Végezetül pedig szeretném megköszönni a nyereményjátékot Dinonak (és persze a nyereményt felajánló Sony-nak), mivel egy nagyon élvezetes feladatsort állított össze, folyamatos, aktív részvételt követelve, így már önmagában a részvétel is egy élmény volt!

Hozzászólások

1 | somesz83 2015.03.03. 14:45
Ez mi a fa*om? ?:D
Barthezz
2 | Barthezz 2015.03.26. 22:59
:D

Ez volt az egyik feladat a Dome PS4-es nyereményjátékában a maximális 10 pontért. :D
3 | somesz83 2015.04.20. 11:19
Istenem... :-D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.