25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Miért szeretném megnyerni a PlayStation 4-et?

CasualCrash | 2015.02.08. 19:39 | kategória: 12300

Sokáig gondolkoztam rajta, hogy én is írok egy ilyen „kamu” blogot, hogy amennyiben megnyerem a gépet azt nagy becsben őrzöm majd, gyűjteményem fénye lesz meg ilyenek. De mivel mindig is az őszinteség híve voltam ezért most is inkább leírom, hogy tényleg mit tennék vele ha megnyerem.

Szerény személyemnek annyira nem tetszik ez a kiadás, szerintem sokkal szebb konzolt is elkészíthett volna a sony a 20. évfordulóra. Szóval az első dolgom lenne félretenni pár hónapra míg lecsengenek az ebayen a hasonló aukciók. Aztán feltenném én is. Ha sikerülne jó áron értékesítenem akkor viszont a következő dolgokat venném meg belőle.

1. Limited Playstation 3 - Final Fantasy VII Edition
Final Fantasy rajongóként, az egyik legnagyobb álmom egy ilyen kiadású Playstation 3 birtoklása. Nos lehet ezzel a kiadással lennék én úgy, hogy soha ki nem bontom, csak legyen a polcomon, és soha el nem fogom adni semennyiért. Nagyjából újonnan 200-300 ezer forint között mérik most, szóval a nyeremény nélkül azt hiszem csak álom maradna egy ilyen gép birtoklása.

2. METAL GEAR SOLID V 5 HDD Bay (LINK: http://goo.gl/YOTmGs)
Az 1 hónappal ezelőtt vásárolt hófehér Playstation 4-emet pedig ezzel szeretném feldíszíteni, feltehetőleg a kiegészítő borsos ára miatt (40 000 FT) sose lenne rá alkalmam.


Nos nem tudom, hogy jól tettem-e, hogy tényleg elárultam, hogy mik is lennének valójában a terveim a Playstation 4-el, de úgy gondolom jobb ez így. : )

(Ja és félreértés ne essék, elhiszem, hogy vannak olyan személyek akik nagy becsben őriznék eme konzolt, és 3 millióért se adnának túl rajta. Szóval nem akartam megsérteni senkit ezzel a blogommal.)

Mindenesetre, köszönöm a lehetőséget és sok sikert kívánok mindenkinek!

Utolsó módosítás: 2015.02.08. 19:42

Hozzászólások

1 | AdranW 2015.02.08. 19:56
Szép dolog az igazmondás. :)
2 | TReiker 2015.02.08. 20:17
LOL - valóban nem a legszebb gép a jubileumi, a haditerv pedig kifejezetten jó. Ha nem magamnak szurkolnék, akkor neked. :D

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.