Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

szogyenyi blogja

Miért szeretném megnyerni a PlayStation 4-et?

szogyenyi | 2015.01.29. 14:03 | kategória: ps4_nyeremenyjatek | 0 hozzászólás

A kérdésre kérdéssel válaszolnék: Ki ne szeretné megnyerni a PlayStation 4-et? Az első (komolyabb) konzolos élményem is a PlayStation-höz kapcsolódik (ha a sárga kazettás, Kínai NES-t figyelmen kívül hagyjuk), annak is a második szériájához, melynek társaságát majdnem 7 éven át élvezhettem, míg úgy nem döntöttem, hogy ideje továbbállni. Az új konzolgeneráció indulásával én még mindig a múltban ragadva végre beszereztem egy PlayStation 3-at, mert számomra ez a konzol olyan exkluzív címeket kínál, amelyeket egy gamernek nem szabad kihagynia az élete során. Példaként a God of War 3 már önmagában egy elég erős érv, de sorolhatnám többek között az Uncharted, Killzone, Resistance, Infamous szériákat is, melyeket mindenféleképpen szeretnék még bepótolni és a polcomon viszontlátni a dobozát.

A PlayStation 4 megjelenésével biztosra veszem, hogy ezek a nagy sikerű sorozatok vissza fognak térni (vagy némelyikük folytatása már úton van/megérkezett) és számomra ezek a játékok szintén olyan hatással vannak, amiket első kézből szeretnék átélni és megtapasztalni. A 20. évfordulós kiadás pedig egy még nagyobb pluszt ad ehhez, amelyet egy igazi játékos soha nem adna tovább pénzért, hanem megőrizné és büszkén tekintene rá minden nap: Igen, én is azon kevés szerencsések közzé tartozok, akik rendelkezhetnek ezzel a különleges és remek konzollal!

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.