Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

totyak blogja

Miért szeretném megnyerni a PlayStation 4-et?

totyak | 2015.01.24. 13:45 | kategória: PS4 nyereményjáték | 2 hozzászólás

Nincsenek különösebb indokaim, nem vagyok különb, vagy jobb a többi játékban indulónál, egyszerűen csak játszani szeretnék a konzolon és több, mint valószínű, hogy magamtól nem adnék ki ennyi pénzt a gépre. Ha normál kiadás lenne, akkor is próbálkoznék, mert szeretnék egy ilyen konzolt, de persze a különleges kiadás sokat nyom a latba. Nagyon klassz érzés lenne tudni, hogy egy olyan szűk társaság tagja lehetek a limitált darabszám által, amibe nem tud csak úgy becsatlakozni bárki.

Ha megnyerném, a gép egészen biztosan nem az eBay-en landolna, és nem állna bontatlanul egy zárt vitrinben. Nagyon vigyázva rá, de napi használatban lenne. Munka és magánélet mellett amúgy sem tudnám agyonhajtani. Már a PS3-ra is és most a 4-re is igencsak impozáns exkluzív címek jöttek, jönnek, amikkel mindenképpen szeretnék játszani. Nálam ezért lenne jó helyen a konzol.

Már jó ideje benne vagyok a játékos világ nagy olvasztótégelyében, egészen pontosan 1998 óta, tehát koromhoz képest öreg motorosnak érzem magam. Legelső gépem egy kis piaci Sega utánzat volt sárga kazettákkal, amiken ugye NES koppintások futottak. Aztán a sors úgy hozta, hogy nem a konzolok, hanem a PC felé vetődtem és azóta is aktív PC játékos vagyok.

Pár éve, úgy nagyjából a PS3 utolsó évei felé, viszont egyre növekvő késztetést éreztem, és érzek azóta is, hogy konzolt vegyek, kifejezetten Sony gépet az exkluzív címek miatt. Pc mellett egyébként egy PSP boldog tulajdonosa is vagyok, tehát gyakorlatilag ennyi kötődésem van jelenleg a Sony-hoz (meg, hogy a telefonom is az).

Summa summarum, a kis szépség szerető otthonra lelne nálam, és boldogan élnénk, amíg meg nem halok, vagy a gép el nem dobja az ékszíjat.

Hozzászólások

1 | bollokr 2015.01.25. 10:14
1998 óta...17 év alatt te is láttál már egy két stáblistát a játékok végén...
2 | totyak 2015.01.25. 11:05
Az tuti, felsorolni sem tudnám szerintem. Mindenre nem is tudnék visszaemlékezni.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.