Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Hologram Time Traveler

2001.02.03. 00:00 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

A Digital Leisure kiadó neve hazánkban a játékosok között nem túl ismert, mivel elsősorban olyan játékokat készítenek, melyeket elsősorban asztali DVD játszóval használhatunk. Ilyen volt például pár hónappal ezelőtt a Shadoan, mely egy rajzfilmszerű kalandjáték volt. Újabb programjuk a Sega tíz évvel ezelőtti játéktermi játékát dolgozza fel, mely egy érdekes, holografikus képmegjelenítésű játékgép volt.

Hologram Time Traveler

A játékot vagy asztali DVD játszónkba kell belerakni, vagy számítógépünk DVD játszó programjával kell elindítani. A főmenü a DVD filmekhez hasonlóan jelenik meg, innen indíthatjuk el magát a játékot, de akár végig is nézhetjük minden interaktivitás nélkül az egészet, de ilyenkor nem láthatjuk a befejezést. Végül extraként még egy, a játék készítéséről szóló rövidfilmet is megtekinthetünk.

A Hologram Time Traveler különlegessége, hogy az eredeti játékgép utánzásául 3D hatású grafikával is elkészítették. Ez jelen esetben a piros/kék szemüveggel nézhető 3D filmet jelenti, de sajnos nem valami komoly az egész, csak a környezet 3D-s, ráadásul az végig ugyanolyan, csak hogy valami térhatást adjon a játéknak. A szereplők és a minimális "díszletelemek" síkban jelennek meg. A játékhoz egyébként jár egy 3D szemüveg is.

Hologram Time Traveler

A történet semmi komoly, a Galaktikus Szövetség hercegnőjét, Kyi-La-t elrabolta egy gonosz tudós. A főhős, Marshal Gram indul a megmentésére. Kalandjai során több időzónán kell keresztülküzdenie magát, az őskortól egészen a XVI. századig.

Az interaktivitás - tekintve a DVD játszók távirányítójának néhány gombját - annyiban merül ki, hogy a főszereplőt jobbra vagy balra mozgathatjuk, ugorhatunk vele, vagy lőhetünk. A megnyomott gombnak megfelelően láthatjuk a következő filmrészletet. A játék során főhősünket rengetegen támadják meg, és ha nem lövünk rájuk elég gyorsan, akkor ők lőnek le minket. Mindössze pár életünk van, így nem árt vigyázni.

Hologram Time Traveler

A Hologram Time Traveler nem a mai PC-s játékokhoz szokott játékosoknak készült. Se grafikailag, se játékmenetileg nem az, amit elvárnánk egy játéktól. Akinek viszont nincs számítógépe, csak DVD játszója, annak jó kikapcsolódás lehet ez a program, ha épp nincs új film, amit nézhetne. ■

értékelés

Hologram Time Traveler

Hologram Time TravelerHologram Time Traveler
Hologram Time Traveler
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hologram Time Traveler

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló