Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Thomas & Friends

1999.11.19. 00:00 | szerző: Lacko | Ismertető/teszt

Sodor szigetén karneválra készülődnek a népek. Mindenki korán kel, hogy minden időben készen legyen. Legkorábban talán a mozdonyok ébrednek, akik izgatottan várják az aznapi - érdekes - munkát.

Thomas & Friends

Bizony a Hasbro Thomas & Friends játékában egyetlen lövést sem adhatunk le - és ez így is van jól - mivel a kettőtől hatéves korosztálynak szánták. A játék során - a Cartoon Networkről jól ismert - Thomas mozdonynak kell segédkezni a karneváli előkészületekben, különböző - egyszerű - feladatok megoldásával. Le kell mosnunk a mozdonyokat, el kell távolítanunk a sínekre zuhant sziklákat, be kell terelni a teheneket a karámba, zenélésre kell bírnunk a zenekart és még néhány hasonló kihívás vár a fiatal versenyzőkre.

A feladatokat elvégezhetjük külön-külön is, de az igazi ha a történetet az elején kezdjük és a végén fejezzük be. Ebben az esetben klassz kis összekötő filmeket is megnézhetünk. Küldetésünk során végig velünk van Thomas igazgatója: Sir Topham Hatt, aki folyamatosan beszél hozzánk (természetesen ékes angol nyelven) és elmagyarázza a feladatainkat, kommentálja az eseményeket.

Thomas & Friends

A játék közben bármikor ellátogathatunk az igazgatói irodába, ahol a falon lógó - az elvégzett munkáinkat igazoló - okleveleket ki is nyomtathatjuk. Vagy akár képeslapot is nyomtathatunk bármelyik állomásról: színesben vagy kiszínezhető formában.

A Thomas & Friends kedves játék iskolába még nem járó gyerekek részére, akik élvezettel gyakorolhatják az egyszerű logikai, mértani és ügyességi feladatokat. Sajnos nincs magyar nyelvű verziója, de eddig még nem nagyon láttam olyan magyar gyereket, akinek gondot jelentett volna, hogy egy szót sem ért a kommentárból. Sőt mai angolmán világunkban még talán jó is ha korán beléjük ivódik egy kis kiejtés. ■

értékelés

Thomas & Friends

Pozitívumok
  • Hangulatos
Negatívumok
  • Nincs magyar verziója
Minimális rendszerigény: Pentium 133, 32 MB RAM, 4xCD-ROM
7,0
Thomas & FriendsThomas & Friends

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló