Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Grand Prix 3

2000.03.26. 00:00 | szerző: Jay [PCD] | Előzetes

A Forma 1 és más autós játékok szerelmeseinek sokat kellett a nagy sikerű második rész után Geoff Crammond F1 játékának harmadik részére várni, de bízzunk benne, hogy a készítők ígéreteinek megfelelően nem hiába telik el ennyi idő (közel 4 év) a két játék (a Grand Prix 2 és a júniusra várható GP3) piacra kerülése között.

Grand Prix 3

Mint ahogy a neve is már elárulja, a játék a Forma 1 világába repít. A versenynaptárban meghirdetett pályákon, valós csapatok valós pilótáival, az FOA által elismert kocsik élethű másával versenyezhetsz. A játékban lehetőséged lesz többek között vezetési segédeszközök igénybevételére (ez főleg az elején jöhet majd jól), kellő tapasztalatokkal már akár rövidített futamokon is indulhatsz, szezonon kívüli versenyen is részt vehetsz, de akár egy egész évadot végigversenyezhetsz.

A teljes, éves versenyzés magában foglalja az edzéseket, teszteléseket, minden részletre kiterjedő kocsibeállításokat, box-utcába való kiállásokat és sok mindent mást, ami egy futam összetevője. Öt különböző nehézségi szint közül választhatsz, hogy a neked legjobban megfelelőben versenyezz. Nyolc egyszerűsítő szolgáltatást vehetsz majd igénybe, hogy ne kelljen már az elején mindenre figyelned. Ezeken belül lehetőséged lesz a következők kiválasztására: automatikus fékezés és sebességváltás, önkorrigáló kicsúszások, sérthetetlenség, ideális ív megválasztás, javasolt sebességi fokozat valamint gázadagolás és kormányzási segítő.

Grand Prix 3

A versenyeket csodálatos 3D grafikában élvezheted majd, ráadásul nem csak hardveres renderelést fog biztosítani a program, így 3D kártya nélkül is játszható lesz. A versenyeket a változó időjárási effektek fogják még izgalmasabbá, élvezetesebbé, élethűbbé, és nem utolsó sorban nehezebbé tenni. Több, közvetítésre jellemző kamera-beállításból nézheted majd vissza az eseményeket. Természetesen barátaiddal együtt is versenyezhetsz majd. Versenyek előtt kocsid minden kis alkatrészét külön beállíthatod majd. Ebben lehet segítségedre a szinte mindenre kiterjedő adathalmaz, amelyet a kocsidról tárolt el istállód számítógépe miközben te a köröket róttad a tesztelés alatt. ■

Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3Grand Prix 3
Grand Prix 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Prix 3

hozzászólások (2)

1989
1989 2001.04.21. 19:12
Nem tudjátok melyik évben folyik??
Dino
Dino 2001.04.22. 00:44
1998
Ld. az ismertetőnket
ajánlott olvasnivaló