25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Panzer General 3D Assault

Írta: Dino

Az S.S.I. egyik népszerű sorozata volt az eddig két részt megélt Panzer General. A játék kedvelői bizonyára örülnek a hírnek, hogy készül a sorozat harmadik epizódja is.

A Panzer General III Assault első ránézésre abban különbözik az előző részektől, hogy 3D megjelenítést kapott. A táj és az egységek mind 3D-ben láthatók, a nézőpontot pedig tetszés szerint változtathatjuk, a térképet kedvünkre forgathatjuk. A táj kinézete nagyjából a hagyományos, de persze sokkal szebb textúrákkal. Első ránézésre - legalábbis egy olyasvalaki számára, aki nem ismerné az eddigi részeket - furcsa lehet, hogy milyen kicsi egy város rajza a mellette lévő tankhoz viszonyítva, de ebben a játékban nem ezen van a lényeg, hanem a stratégián, a harci eszközök irányításán, ehhez pedig teljesen fölösleges, hogy nagyban lássuk a tereptárgyakat. Emellett azonban lehetőség van például erdők leégetésére, vagy egyéb területrendezési műveletekre.

A játék továbbra is a megszokott körökre osztott stratégia lesz, teljesen áttervezett kezelőfelülettel, melynek segítségével könnyen adhatunk parancsokat, vagy akár egész parancssorozatokat egységeinknek. Minél fejlettebb, minél magasabb rangú egy egység, annál több feladatot adhatunk neki körönként. Az ilyen feladatok közé tartozik például a mozgás, a támadás, vagy a célzás.

Nyolc küldetéssorozat vár ránk, melyek mindegyike a Második Világháború Nyugati Frontjára, Európába és Észak-Afrikába helyezi csapatainkat. Játszhatunk az angolok, amerikaiak, németek vagy franciák oldalán. Ezen kívül több mint 60 küldetés lesz még a programban, egyszemélyes és multiplayer játékra. Ez utóbbi módban egyébként egyszerre maximum négyen játszhatunk majd egymás ellen.

Többet nem lehet még tudni a készülő programról, de a képek alapján látszik, hogy ismét egy jó kis körökre osztott stratégiai játékot kapunk a műfaj egyik profijának számító S.S.I.-tól.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Panzer General 3D Assault
  • Panzer General 3D Assault
  • Panzer General 3D Assault
  • Panzer General 3D Assault
  • Panzer General 3D Assault

Panzer General 3D Assault

Platform:

Fejlesztő: S.S.I.

Kiadó: Mindscape

Minimális rendszerigény: Pentium 233, 64 MB RAM, 8xCD-ROM, 8 MB-os 3D kártya

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!