Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Shadow Watch

2000.04.25. 00:00 | szerző: Castor | Előzetes

Az első dolog, ami beugrott a Red Storm játékának képekit látva, ez volt: "Hiszen ez ocsmány!". Miután elkezdtem olvasgatni az előzetes híreket, rá kellett jönnöm, hogy ez DIREKT ilyen. A készítők szerették volna a mai számítógépek monitorára varázsolni a 60-as 70-es évek képregényeinek képi világát. A történet minősége is követi a látvány színvonalát: Egy ismeretlen cég bérelte fel a hat főből álló magánkommandónkat, hogy megakadályozzuk az ISS (Nemzetközi Űrállomás, International Space Station) ellen irányuló támadásokat. Tömören ennyi. Persze ha nagyon akarnánk, akkor kiemelhetnénk, hogy később olyan szervezetek is be fognak kapcsolódni a történetbe, mint a NASA, vagy az Európai Űrkutatási Hivatal.

Shadow Watch

A játék 18 küldetésre lesz osztva, melyek során a világ legismertebb tájain irthatjuk az ellent. Szerepelni fog itt Hong Kong, Rio de Janeiro, de még Oroszországba is ellátogathatunk. A harcok során a csapat tagjainak tulajdonságai fejlődnek majd vagy akár új képességeket is kaphat az illető, amolyan RPG mintára. Persze az elmaradhatatlan akciókban sem fog szűkölködni a játék. Olyan feladatokat kapunk majd, mint egyes objektumok védelme, elfoglalása, esetleg túszok kiszabadítása, vagy fontos emberek kísérete.

Igaz, hogy igen furcsa színeket használ a hátterében Tom Clancy-t tudó csapat, de lehet, hogy majd pont ez jön be nekik. Ha minden jól megy, és tetszeni fog a grafikai újítás az embereknek, akkor nem kizárt, hogy akár hetekig a Shadow Watch fogja vezetni az eladási listákat. ■

Shadow WatchShadow WatchShadow WatchShadow WatchShadow Watch

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló